TZS-logo

TZS TP-BF01 Bluetooth Headsét

TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-PRODUCT

 

Dina Box

TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-1

di luhurview

TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-2

Kumaha mun teu ngagem

  1. Selapkeun Mikropon Boom anu tiasa dicabut kana wadahna 2.5mm anu aya dina headset.
    Catetan: Mangga selapkeun pinuh mikropon boom saméméh dipaké. TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-3
  2. Mikropon booming tiasa ngalih pikeun nampung karesep pangguna pikeun ngagem sisi katuhu atanapi sisi kénca. TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-4
  3. Posisikeun mikropon kana kahoyong anjeun. TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-5

operasi

Kakuatan DiTZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-6kakuatan PareumTZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-7

Nyambung

Kumaha nyambungkeun ka alat Bluetooth.TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-8

Geser saklar kakuatan ka "TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-9“ posisi jeung tahan nepi ka 'pasangan' kadéngé atawa pasangan LED hurung. Aktipkeun "Bluetooth" dina setelan alat Anjeun tur pilih "TZS TP-BF01".  TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-10

Led bakal kedip-kedip biru pikeun nandaan headphone disambungkeun, sarta 'disambungkeun' kadéngé.
Catetan: Upami headset disambungkeun ka alat sejen sateuacanna, headset bakal nyambungkeun deui alat saméméhna, periode ieu butuh 10-12S. Teras anjeun tiasa sareng nami papasangan sareng sambungkeunana.

Telepon nganggo Smartphone

TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-11

Siri / Cortana / Pitulung TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-12

Ngecas Headset

Salila ngecas willight LED beureum. Nalika dicas pinuh, LED bakal pareum. Headsét tetep hurung salami ngecas. Pikeun mareuman, saklar daya headset kudu digeser ka posisi pareum.TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-13

Operasi séjén

Ngahurungkeun Mic Boom: Pencét sareng tahan tombol salami 3 detik. TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-14

Ngahurungkeun Mic internal: (Nalika mikrofon boom henteu dianggo) Pencét sareng tahan polumeu '-' 3 detik. TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-15

Status Batré: Saatos headset hurung, pencét sareng tahan tombol nelepon 2 detik kanggo ngadangu status batré ayeuna 100% -75% -50% -25%. TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-16

Ngabersihan pasangan: Nalika headset dihurungkeun, pencét sareng tahan tombol lagu sateuacana sareng salajengna sakaligus salami 10 detik. LED pink bakal hurung salami 2 detik sareng headset bakal lebet kana mode papasangan.TZS-TP-BF01-Bluetooth-Headset-gbr-17

Spesifikasi produk

  • Vérsi Bluetooth: Bluetooth V5.0
  • Bluetooth Profile: A2DPv1.3.1; AVRCPv1.6; HFPv1.7; HSPv1.2; SPP v1.2; DID v1.3; HID v1.1; PXP v1.0.1; FMP v1.0; BAS v1.0
  • Frékuénsi Gawé: 2.402GHz-2.480GHz Tanggapan Frékuénsi: 99±3dB
  • Nampi sensitipitas: >-89dBm
  • Jenis Batré: Litium polimér
  • Jenis mic sareng sensitipitas: Mikropon maya -42 ± 3dB Headphone Supir Ukuran: 30mm
  • kapasitas batre: 410mAh
  • Input DC: 5V_500MA
  • ID FCC: 2AKI8-TP-BF01
  • Ngecas voltage: 5V / 2A
  • Kisaran kerja Bluetooth: Nepi ka 10m
  • Waktosna nyarios: Nepi ka jam 40
  • Ngecas waktu: Kurang leuwih 2 jam
  • Waktu sayaga: Kira-kira 273 jam Kasaluyuan: Windows 10, mac OS 10.14 atanapi engké, ios sareng Android

PERHATOSAN

Headsét tiasa nganteurkeun sora dina polumeu nyaring sareng nada tinggi. Hindarkeun panggunaan headset anu berkepanjangan dina tingkat tekanan sora anu kaleuleuwihan. Mangga baca tungtunan kaamanan di handap sateuacan nganggo headset ieu.

inpo kaamanan

Pamakéan headset bakal ngaruksak kamampuan anjeun pikeun ngadéngé sora séjén. Anggo ati-ati nalika nganggo headset anjeun nalika anjeun ngalakukeun kagiatan naon waé anu peryogi perhatian sapinuhna. Bungkusan ieu ngandung bagian-bagian leutik anu tiasa bahaya pikeun murangkalih sareng kedah dijauhkeun tina jangkauan barudak.
Ulah coba: Pikeun ngabongkar atanapi ngalayanan produk sabab ieu tiasa nyababkeun korsleting atanapi gangguan sanésna anu tiasa nyababkeun seuneu atanapi kejutan listrik. Ulah ngalaan produk Anjeun ka hujan, Uap, atawa cairan séjén pikeun nyegah karuksakan kana produk atawa tatu ka anjeun. Jauhkeun sadaya produk, kabel, sareng kabel tina mesin operasi. Hindarkeun panggunaan nalika ngajalankeun kendaraan bermotor.
Perawatan batré anu diwangun: Punten perhatikeun ieu di handap upami produk ngandung batré. Produk anjeun didamel ku batré anu tiasa dicas deui. Kinerja pinuh ku batré anyar kahontal ngan sanggeus dua atawa tilu ngeusi batre lengkep jeung siklus ngurangan. Batréna tiasa dieusi sareng dicabut ratusan kali tapi antukna bakal béak. Salawasna coba ngajaga batré antara 15°C jeung 25°C (59°F jeung 77°F). Produk anu nganggo batré panas atanapi tiis tiasa waé henteu tiasa dianggo samentawis, sanaos batréna dieusi pinuh. Kinarya batre diwatesan utamana dina suhu anu sahandapeun beku.
Peringatan batré!
PERHATIAN - Batré anu digunakeun dina produk ieu tiasa nyababkeun résiko seuneu atanapi kaduruk kimiawi upami disalahgunakeun. Ulah nyobian muka produk atawa ngaganti batréna. Ieu bakal ngabatalkeun jaminan.

Ngungkulan & Ngarojong

Headphone moal hurung:

  • Pastikeun headphone dicas pinuh.

Alat sélulér kuring teu tiasa mendakan headphone Bluetooth

  • Pastikeun headphone aya dina mode papasangan (lampu indikator biru/beureum kedip-kedip).
  • Cabut "TZS TP-BF01" tina daptar alat Bluetooth telepon anjeun teras cobian deui.
  • Upami modelna masih teu nembongan, balikan deui headset sareng telepon, teras cobian deui.

Saatos hasil dipasangkeun, headphone dipegatkeun

  • Pastikeun batréna gaduh kakuatan anu cekap sareng ngecas.
  • Headphone kedah aya dina jarak 10m tina kalolobaan alat sélulér.
  • Sambungan tiasa kapangaruhan ku halangan sapertos témbok atanapi alat éléktronik anu sanés. Coba pindah ngadeukeutan ka alat nu disambungkeun.

Nalika ngajawab telepon, kuring teu tiasa nguping nanaon

  • Pastikeun alat sélulér disambungkeun ka headphone TZS TP-BF01 sareng henteu dina spiker telepon atanapi pilihan audio anu sanés.
  • Ningkatkeun polumeu dina alat sélulér anjeun.

Teu aya sora nalika ngupingkeun musik

  • Ningkatkeun polumeu dina headphone anjeun atanapi alat sélulér anjeun.
  • Ngadegkeun deui sambungan nirkabel Bluetooth antara headphone jeung alat mobile Anjeun.
  • Pariksa lamun aplikasi audio geus direureuhkeun atawa eureun playback.

Headphone moal dieusi

  • Pastikeun yén kabel ngecas beroperasi atanapi henteu ruksak.
  • Pastikeun yén kabel ngecas USB tos pinuh linggih dina headphone sareng port carjer témbok.
  • Pastikeun yén port USB kaluaran kakuatan. Sababaraha palabuhan USB pareum nalika PC pareum.

Pernyataan FCC

Parobihan atanapi modifikasi anu henteu ditetepkeun sacara jelas ku pihak anu tanggung jawab pikeun matuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna. Alat ieu sasuai sareng Bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:

  1. alat ieu moal nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun, sareng
  2. alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa ngakibatkeun operasi anu teu dihoyongkeun.

Catetan: Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng alat digital Kelas B, numutkeun ka Bagéan 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan perumahan. Alat-alat ieu ngahasilkeun, panggunaan, sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio, sareng upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi komunikasi radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat na, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:

  • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  • Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.
  • Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.

Dokumén / Sumberdaya

TZS TP-BF01 Bluetooth Headsét [pdf] Pituduh Pamaké
TP-BF01, TPBF01, 2AKI8-TP-BF01, 2AKI8TPBF01, Headsét Bluetooth, Headsét Bluetooth TP-BF01, Headsét

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *