Recon 50P Headset

TurtleBeach Recon 50P Headsét

Pitunjuk Pitunjuk

PAKEJ KANDUNGAN

  1. Recon 50P Headset (A)
  2. Mic Boom anu tiasa dicabut (B)

PAKEJ KANDUNGAN

KONTROL INLINE

KONTROL INLINE

  1. Ngalihkeun Sambungkeun Mic
    • Pindah ka ngajempékeun mikropon
  2. Jilid Master
    • Adjusts the master volume of incoming game and chat audio

SETUP PS4

SETUP PS4

 

  1. Pindah ka Setélan >> Alat >> Alat Audio.
  2. milih Headset Nyambung ka Controller keur ngasupkeun & Alat kaluaran.
    1. Setel Kaluaran ka Headphone ka Sadayana Audio.
    2. Setel Kontrol Volume (Headphone) tingkat ka maksimum.
    3. milih Saluyukeun Tingkat Mikropon tur turutan parentah dina-layar pikeun ngakalibrasi mikropon anjeun.

PC/MAC & SETUP MOBILE

PC/MAC & SETUP MOBILE

CATETAN: If your PC uses separate Green/Pink connectors (example shown below) for audio, you will need a Kabel Splitter PC.

SETUP 2

XBOX HIJI SETUP

XBOX HIJI SETUP

  1. Pencét Tombol Xbox dina controller anjeun.
  2. Buka Tab System >> Audio.
    • Setel Volume Headset ka maksimal.
    • Setel Headsét Chat Mixer ka patengahan setelan.

Surround Sound Setup (Available Only on Xbox)

  1. Pencét Tombol Xbox dina controller anjeun.
  2. Buka Tab Sistim.
  3. milih Setélan >> Tampilan jeung Sora >> Kaluaran Audio.
    1. Setel Format Headset ka Windows Sonic pikeun headphone.

CATETAN: The Recon 50P requires the NEW Xbox One Controller (with 3.5mm headset jacks). If you have an original/older Xbox One controller, you’ll need an adapter (like the Headset Audio Controller) to use the headset with that specific controller.


Playstation Setup

This article details the best way to set up your Recon 50P headset for use with a PS4  or  PS5  konsol.

SETUP PS4

To set up your headset for use with a PS4 console, please do the following.

SETUP PS4

  1. Pindah ka Setélan >> Alat >> Alat Audio.
  2. milih Headset Nyambung ka Controller keur ngasupkeun & Alat kaluaran.
          • Setel Kaluaran ka Headphone ka Sadayana Audio.
          • Setel Kontrol Volume (Headphone) tingkat ka maksimum.
          • milih Saluyukeun Tingkat Mikropon tur turutan parentah dina-layar pikeun ngakalibrasi mikropon anjeun.
SETUP PS5

Upami anjeun gaduh konsol PS5, punten lakukeun ieu.

  1. Colokkeun mic boom anu tiasa dicabut kana headset, teras colokkeun headset kana port aux dina pangendali DualSense. Sakali anjeun ngalakukeun ieu, pungsi mikropon bakal otomatis pindah ti mic terpadu controller kana headset Anjeun.
  2. Pindah ka Setélan >> Sora >> Kaluaran Audio >> Alat Kaluaran
          • milih Headset Nyambung Ka Controller keur Alat Kaluaran
          • Setel Kaluaran ka Headphone ka Sadaya Audio
  3. Pindah ka Setélan >> Sora >> Volume >> Headphone
          • Setel Kontrol Volume (headphone) level ka maximum
  4. Saluyukeun tingkat mikropon anjeun ku angkat ka Setélan >> Sora >> Mikropon >> Saluyukeun Mic Level >> Mikropon Level

* Sakumaha anu dipikahoyong, anjeun tiasa ngaktipkeun pungsi Audio 3D pikeun ningkatkeun audio tina headset anjeun. Lajeng, buka Saluyukeun 3D Audio Profile pikeun milih pro pangalusnafile pilihan pikeun kaulinan Anjeun.


Kasaluyuan PC

While the Recon 50P headset was originally designed to be used with a PS4 console, it can also be used with a PC, under the correct circumstances.

Upami komputer anjeun gaduh jack tunggal pikeun audio headset sareng audio mic, anjeun tiasa nyolok headset langsung kana jack tunggal sareng nganggo headset sareng komputer anjeun.

Jack

Upami komputer anjeun gaduh jacks anu misah, masing-masing pikeun audio headset sareng audio mic, anjeun peryogi Kabel Splitter PC pikeun fungsionalitas lengkep sareng komputer khusus éta. Biasana ieu jacks misah diidentipikasi boh ku warna (Héjo / Pink), atawa ku gambar tina mic a / headset gigireun jacks individu.

SETUP 2


Windows Sonic Sakuliling Sora

Microsoft nembe diwanohkeun Windows Sonic Sakuliling Sora keur Xbox One, nu hartina headset kaulinan disambungkeun langsung ka controller atawa ka USB konsol urang / palabuhan optik ayeuna bisa nganteurkeun sora Sakuliling maya immersive.

Salaku tambahan, anjeun tiasa milih antara Windows Sonic pikeun Headphone (anu bébas), atawa Dolby Atmos pikeun headphone (dijual misah). Naon waé anu anjeun pilih, gaduh sora sakuliling nyayogikeun pangalaman anu langkung jero, bahkan nawiskeun advan anu kompetitiftage, jadi pastikeun Anjeun masihan hiji try.

WINDOWS SONIC SETUP

Ieu kumaha carana nyetél anjeun 50P Recon headset sareng fitur Surround Sound anyar Xbox One:

1. Pencét tombol Xbox on controller bari dina Xbox One Layar Utama.

2. Buka sistim tab (ikon gear) >> Setélan >> Umum >> Volume & Kaluaran Audio

Setélan_Sidebar

Audio_Output

3. Setel Headsét Audio Headsét Format ka Windows Sonic pikeun Headphone.*

Windows_Sonic

*Dina titik ieu, anjeun ogé tiasa milih Dolby Atmos pikeun Headphone, upami tiasa. (dijual misah).


Taya Mic Audio Dina PlayStation

If other players are unable to hear you in chat on your PlayStation Console, please check the following:

1. Mic Boom Henteu Leupas dina Mic Boom Jack.

First, unplug the headset from the controller. Then, disconnect the mic boom by pulling it straight out of the headset and plug the mic boom back in, making sure you hear a ‘click’ indicating that the mic boom is connected securely. (This may take a couple of tries; if you are having difficulty plugging the mic boom back in, note the metal key alignment.) Finally, plug the headset back into the controller and try to use it in chat.

2. Headset Gawéna Jeung Alat Lain.

If the headset’s mic still isn’t working, plug the headset into a mobile phone and try making a call. Make sure the mobile phone itself is covered, to better ensure that the phone’s internal mics do not pick up the sound instead of the headset’s mic.

If the other person could not hear you in the call, then there may be an issue with the mic boom; continue to hambalan 3. If the other person is able to hear you in the call, then the headset and microphone are working properly; skip to hambalan 4.

3. The Mic Boom Is Working Properly.

Pikeun pariksa mic booming sorangan berpungsi, anjeun tiasa nyambungkeun langsung ka jack Mikropon dina PC sareng ngalakukeun tés ngarékam:

1) Disconnect the mic boom from the headset and plug it into the Microphone / Line In Jack on your PC.

2) In Windows, right-click the speaker icon in the taskbar and click ‘Recording devices’.

Recording devices

3) Right click the Microphone / Line In input that the mic boom is plugged into. If you do not see a green check next to the device, click ‘Set as Default’. When it’s the default device, click ‘Properties’.

pasipatan

4) Click the ‘tingkat‘ tab. Move the ‘Microphone’ and ‘Microphone Boost’ levels to halfway (or close to that). Then click ‘OK’.

tingkat

5) On the Sound Settings screen, click the ‘Playback’ tab and make sure your Computer speakers are enabled so you can hear audio playback.

playback

6) Open the Windows Sound Recorder by going to Start > Accessories > Sound Recorder or search for ‘Sound Recorder’

Recorder sora

7) Start recording, then say something or snap your fingers near the mic boom. Click ‘Stop Recording’, then you’ll be prompted to save the file.

Eureun Rekaman

8) Simpen dina file ka Desktop Anjeun atawa polder merenah séjén.

map

9) Klik dua kali dina file pikeun mukakeunana nganggo pamuter media Anjeun, teras dengekeun sora nu Anjeun rekam samemehna.

ngadangukeun

Upami anjeun teu tiasa ngupingkeun sora naon waé dina ngarékam, teras mic boom kedah diganti. Upami anjeun tiasa ngupingkeun sora anu anjeun rekam tapi mikrofon teu tiasa dianggo salami tés telepon sélulér, maka meureun aya masalah sareng headset éta sorangan. Punten ngahubungan Tim Rojongan kami pikeun pitulung tambahan.

4. Console Settings Are Configured Correctly.

Review your console settings to make sure they’re configured as follows:

  1. Pindah ka setélan > alat > Alat Audio
  2. Setel Input & Output Device ka Headset Nyambung ka Controller.
  3. Setel Kaluaran ka Headphone ka Sadayana Audio.
  4. Setel Kontrol Volume (Headphone) tingkat ka maksimum
  5. milih Saluyukeun Tingkat Mikropon tur turutan parentah dina-layar pikeun ngakalibrasi mikropon anjeun.
  • If your mic was detected on the Saluyukeun Tingkat Mikropon screen, then the headset and mic are working with the PS4 properly. If other players still cannot hear you in chat, check your network connection or in-game chat settings.
  • If your mic was not detected on the Saluyukeun Tingkat Mikropon layar, ngahubungan Tim Rojongan kami.

Isu Obrolan Sora Jeung Nintendo Pindah

Upami anjeun ngalaman gejala ieu nalika anjeun nganggo headset sareng Fortnite dina Nintendo Switch, mangga cobian léngkah-léngkah ieu di handap:

  • Mic Teu Gawé dina Chat (Anjeun teu tiasa ngadangu dina obrolan)
  • Obrolan Audio Teu Gawé (Anjeun teu tiasa ngadangu jalma sanés dina obrolan)

Anjeun panginten kedah ngaktipkeun deui obrolan dina-game. Salaku tambahan, anjeun panginten kedah nganonaktipkeun fitur Push-to-Talk.

Upami kitu:

1. Pastikeun anjeun asup kana pro Anjeunfile. Sakali anjeun asup, pencét tombol + tombol on switch pikeun mawa nepi menu Sosial. Gulung ka handap pikeun teras pilih ikon gear di handapeun sidebar kénca.

Gear_Icon

2. sidebar bakal robah dina penampilan ti daptar babaturan anjeun kana daptar sababaraha pilihan béda. Pilih "Setélan" pilihan, sakumaha ditémbongkeun di handap ieu.

Gear_Icon

3. Anjeun bakal ningali sababaraha tab dina luhureun layar. Gulung ka tab Speaker - ieu mangrupikeun tab Setélan Audio. Teras, gulung ka handap ka bagian anu dilabélan "Voice Chat".

Bakal aya dua setélan toggle: Sora Ngobrol jeung Métode Obrolan Sora.

  •  Sora Ngobrol is ON sacara standar. Pikeun tiasa ngadangu sareng ngadangu dina obrolan, setelan ieu kedah aya ON. Upami setelan ieu dipareuman, anjeun moal tiasa ngadangu audio obrolan, sareng anjeun moal tiasa kadenge dina obrolan.
  • Métode Obrolan Sora disetel ka Nyorong-TO-Obrolan sacara standar. Pikeun tiasa didangu dina obrolan iraha waé anjeun nyarios, setélan ieu kedah aya MIC BUKA. Upami setelan ieu disetel ka PUSH-TO-TALK, anjeun moal kadenge dina obrolan iwal mun mencet tombol husus nalika anjeun nyarios kana mikrofon.

Chat_Settings

Pastikeun yén Sora Ngobrol is On jeung Métode Obrolan Sora disetel ka Buka Mic, teras uji headset deui. Anjeun kedah tiasa ngadangu sareng ngadangu dina obrolan.

Upami anjeun parantos ngaktipkeun deui obrolan kaulinan, tapi anjeun masih gaduh masalah sareng dédéngéan atanapi kadéngé dina obrolan, mangga ngahubungi tim dukungan kami pikeun bantuan salajengna.


download

TurtleBeach Recon 50P Headset Quick Start Guide – [ download PDF ]


 

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.