surat penting

TRIPP-LITE-DMPDS4970-Portabel-Digital-SignageStand-pikeun-49-Inci-ka-70-Inci-Layar-LOGO

TRIPP-LITE DMPDS4970 Portable Digital Signage Stand pikeun Layar 49-Inci nepi ka 70-Inci

TRIPP-LITE-DMPDS4970-Portabel-Digital-SignageStand-pikeun-49-Inci-ka-70-Inci-Layar-PRODUCT

Parentah Kasalametan

  • Entong ngamimitian pamasangan dugi ka anjeun maca sareng ngartos petunjuk sareng peringatan anu aya dina manual ieu. Upami Anjeun gaduh patarosan ngeunaan salah sahiji parentah atawa warnings, mangga buka tripplite.com/support.
  • Gunung ieu dirancang pikeun dipasang sareng dianggo HANYA sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina Buku Panduan ieu. Pamasangan anu teu leres pikeun produk ieu tiasa nyababkeun karusakan atanapi cilaka serius.
  • Produk ieu kedahna dipasang ku batur anu gaduh kamampuan mékanis anu saé, kalayan pangalaman ngawangun dasar sareng pamahaman lengkep ngeunaan instruksi manual ieu.
  • Pastikeun yén permukaan pemasangan tiasa sacara aman ngadukung beban gabungan alat-alat sareng sadaya alat sareng komponenana napel.
  • Salawasna nganggo asistén atanapi alat angkat mékanis pikeun aman angkat sareng posisi peralatan.
  • Kencangkan sekrup pageuh, tapi ulah langkung-ketang. Sekrup anu langkung ketat tiasa ngarusak barang-barang, ngirangan pisan kakuatan panahanana.
  • Produk ieu dimaksudkeun pikeun panggunaan ruangan waé. Ngagunakeun produk ieu di luar ruangan tiasa nyababkeun kagagalan produk sareng cilaka pribadi.

Garansi sareng Pendaptaran Produk

Jaminan terhad 5-taun
Seller ngajamin produk ieu, upami dianggo saluyu sareng sadaya paréntah anu lumaku, janten bébas tina cacat aslina dina matérial sareng padamelan salami 5 taun ti tanggal pameseran awal. Upami produk kedah ngabuktoskeun cacat dina matéri atanapi padamelan dina waktos éta, Seller bakal ngalereskeun atanapi ngagentos produk, dina kabijaksanaan nyalira.
JAMINAN ieu TEU NGALARASKEUN NGAGAMAKEUN NORMAL ATAWA NU Rusak akibat tina kacilakaan, panyalahgunaan, nyiksa ATAWA pikaresepeun. SELLER NYIEUNAN HENTEU NGAJABAR LAIN TI JAMINAN TEUATNA DITETAPKEUN KIEU. Iwal ti EXTENT dilarang ku hukum anu berlaku, ALL HARANSI diterapkeun, kaasup ALL HARANSI MERCHANTABILITY ATAWA FITNESS, kawates dina jangka waktu JAMINAN diatur ka luhur; JEUNG JAMINAN INI TEU ÉBAR DASARKEUN SADAYANA Rusak INCIDENTAL JEUNG CONSEQUENTIAL. (Sababaraha nagara bagian henteu ngijinkeun watesan ngeunaan sabaraha lami jaminan anu tersirat tahan, sareng sababaraha nagara bagian henteu ngijinkeun pangaluaran atanapi watesan karusakan akibat atanapi akibatna, janten watesan atanapi pangaluaran di luhur henteu lumaku pikeun anjeun. Garansi ieu masihan anjeun hak hukum khusus , sareng anjeun panginten ngagaduhan hak-hak sanés anu bénten-bénten daérah yurisdiksi ka yurisdiksi.)
PERHATOSAN: Pamaké masing-masing kedah ati-ati pikeun tipayun sateuacan ngagunakeun naha alat ieu cocog, cekap atanapi aman pikeun panggunaan anu dimaksadna. Kusabab aplikasi individu tunduk kana variasi anu hébat, pabrikna henteu ngagambarkeun atanapi ngajamin ngeunaan kasaluyuan atanapi kabugaran alat ieu pikeun aplikasi anu khusus.

Pendaftaran produk
nganjang tripplite.com/warranty dinten ayeuna pikeun ngadaptar produk Tripp Lite énggal anjeun. Anjeun bakal sacara otomatis dilebetkeun kana gambar pikeun kasempetan kéngingkeun produk Tripp Lite GRATIS! *
Teu kedah mésér. Batal dimana dilarang. Sababaraha larangan dilarapkeun. Tingali websitus pikeun detil.
Tripp Lite ngagaduhan kabijakan pamutahiran anu teras-terasan. Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara matuh. Poto sareng ilustrasi tiasa rada bénten ti produk anu asli.

Daptar pariksa Komponén

PENTING: Pastikeun anjeun nampi sadaya bagian numutkeun daptar pariksa komponén sateuacan dipasang. Upami aya bagian anu leungit atanapi lepat, kunjungan tripplite.com/support pikeun jasa.

Paket W - F ngaliwatan HTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-pikeun-49-Inci-ka-70-Inci-Layar-Gbr-1
Paket PTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-pikeun-49-Inci-ka-70-Inci-Layar-Gbr-2
Pakét MTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-pikeun-49-Inci-ka-70-Inci-Layar-Gbr-3

Ngumpulkeun StandTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-pikeun-49-Inci-ka-70-Inci-Layar-Gbr-4
Ngalampirkeun kurung kana tampilanTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-pikeun-49-Inci-ka-70-Inci-Layar-Gbr-5

Pastikeun klip kabel (PB) napel dina bracket luhur pikeun pamasangan kaamanan di handap ieu:TRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-pikeun-49-Inci-ka-70-Inci-Layar-Gbr-6

Ngalampirkeun Témbongkeun ka StandTRIPP-LITE-DMPDS4970-Portable-Digital-SignageStand-pikeun-49-Inci-ka-70-Inci-Layar-Gbr-7

Pikeun nyegah tampilan ti tipping, hiji tali kawat anti ragrag kudu dipasang.

PANGKAL

Pariksa dina interval anu teratur (sahenteuna unggal 3 bulan) pikeun mastikeun tampilanna aman sareng aman dianggo.

Dokumén / Sumberdaya

TRIPP-LITE DMPDS4970 Portable Digital Signage Stand pikeun Layar 49-Inci nepi ka 70-Inci [pdf] Buku Panduan Pamilik
DMPDS4970, Portabel Digital Signage Stand pikeun 49-inci nepi ka 70-layar layar

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.