TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ceuli-Headphone-IPX6-Waterproof-Bluetooth-logo

TOZO NC9 Hybrid Active Noise Canceling Wireless Earbuds, In-Ear Headphones IPX6 Waterproof Bluetooth

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ceuli-Headphone-IPX6-Waterproof-Bluetooth-imggspésifikasi

  • Dimensi produk
    1 x 0.7 x 1 inci
  • item Beurat 
    ons 1.73
  • accu 
    1 Batré Litium Metal diperlukeun
  • Pitur Husus 
    Ngabatalkeun Bising Aktif Hibrid, Modeu Transparansi, Mikropon, Olahraga-sareng-latihan, Ngabolaykeun Bising, Earbuds Nirkabel
  • Téhnologi Konéktipitas 
    Nirkabel
  • merek 
    TOZO

perkenalan

Headphone nirkabel lengkep TOZO NC2 didamel saé. Aranjeunna gaduh umur batre langkung ti 10 jam sareng nganggo kotak anu tiasa ngandung tilu biaya deui. Kusabab pro sora na rada v ngawangunfile, musik Anjeun bakal leuwih rumble jeung punch, bari instrumen jeung vokalis bakal sigana leuwih hadir jeung cemerlang. Aranjeunna teu gaduh ékualiser, sahingga anjeun teu tiasa ngarobih sora. Aranjeunna gaduh fitur ngabatalkeun bising aktif (ANC) anu teu cekap sareng teu cekap, khususna nalika ngahalangan noise bass-range sapertos mesin rumbling, teu sapertos TOZO NC9 Truly Wireless.

pedaran produk

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ceuli-Headphone-IPX6-Waterproof-Bluetooth-fig-1

Ngagem Léngkah

  • Lengkah 1: Pastikeun sora liang ka handap, teras nempatkeun earbuds kana ceuli.
  • Lengkah 2: Puterkeun earbud deui ka sisi auricle supados pas.

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ceuli-Headphone-IPX6-Waterproof-Bluetooth-fig-3

Operasi tina earbuds

Kumaha pasangan

  1.  Cabut 2 earbuds tina wadah ngecas, aranjeunna bakal hurung sacara otomatis sareng bakal nyambung sacara otomatis dina 10 detik.
  2.  Dua earbuds hurung beureum sareng biru silih ganti. (Mode Papasangan)
  3.  Pilarian pikeun ngaran papasangan [ToZO- NC9] tur pilih eta.

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ceuli-Headphone-IPX6-Waterproof-Bluetooth-fig-4

 Cara séjén Ngahurungkeun & Pareuman
Hurungkeun
Ketok jeung tahan Touch Control dina kadua earbud salila 3 detik

Tun off

  1. Toel tombol Control 5 detik bakal pareum nalika earbuds dina status playless.
  2.  Earbuds bakal pareum sacara otomatis saatos dipegatkeun langkung ti 5 menit

 Reset

Upami anjeun teu kahaja ngan ukur damel hiji earbud atanapi gagal dipasangkeun, mangga reset

  1. Hapus sadaya catetan TOZO-NC9 dina telepon, teras mareuman Bluetooth.
  2. Tahan kadua tombol earbud salila 5 detik nepi ka lampu beureum hurung pikeun mareuman earbuds.
  3. Nahan Panel Sentuh MFB dina unggal earbuds salami 5 detik deui dugi ka lampu biru hurung sareng pareum, teras ngaklik Panel Sentuh MFB dina unggal earbud dua kali gancang, prosés reset bakal dilakukeun nalika lampu Ungu hurung. salila 1 detik, lajeng dua earbuds flash beureum jeung biru ganti.

CATETAN
Bisi aya sambungan anu Gagal dina alat anjeun, mangga pertimbangkeun ngahapus sadaya catetan sajarah ITOZO-NC9] sareng cobian deui prosés papasangan.

 Pindah antara modeu kontrol-noise

Klik earbud kénca pikeun pindah mode Pembatalan Noise Aktif / Transparansi. Fungsi Pembatalan Noise Aktif henteu sayogi nalika nganggo bumi tunggal

CATETAN
Upami sinyal gangguan éléktromagnétik kuat di daérah anjeun, éta tiasa mangaruhan sambungan Bluetooth, sareng earbuds bakal jempé atanapi dipegatkeun, mangga sambungkeun deui atanapi robih tempat panggunaan.

 Mode Pembatalan Noise aktip

Kalayan Pembatalan Noise Aktif, mikropon anu nyanghareup ka luar ngadeteksi sora éksternal, anu earbuds TOZ0 NC9 anjeun teras dilawan ku anti-noise, ngabolaykeun sora éksternal sateuacan anjeun ngupingkeunana. Mikropon anu nyanghareup ka jero ngadangukeun di jero ceuli anjeun pikeun sora internal anu teu dihoyongkeun, anu earbuds TOzo NC9 anjeun ogé dilawan ku sora sireum.

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ceuli-Headphone-IPX6-Waterproof-Bluetooth-fig-6

Mode Transparansi
Modeu transparansi tiasa ningkatkeun pita frékuénsi sora sareng ningkatkeun persépsi sora sakurilingna, janten anjeun tiasa ngupingkeun naon anu aya di sakuriling anjeun bari henteu ngaleungitkeun earbuds. Pembatalan Noise Aktip sareng mode Transparansi tiasa dianggo nalika TOZO NC9 anjeun cocog sareng leres nganggo.

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ceuli-Headphone-IPX6-Waterproof-Bluetooth-fig-7

Mode Pembatalan Noise aktip
Aktif Noise Cancellation Pareum Mode nyaeta mode standar.

KOTAK Nirkabel Ngecas
Dirancang pikeun kahirupan modéren, tong pernah dicekel ku kabel headphone.

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ceuli-Headphone-IPX6-Waterproof-Bluetooth-fig-8

Ngarasakeun genah ngecas nirkabel sareng alat muatan gratis anu disayogikeun ku bandara, hotél, sareng toko cafe di panjuru dunya. (Pad Ngecas Nirkabel Teu Kalebet)

Daptar Fungsi Lengkep

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ceuli-Headphone-IPX6-Waterproof-Bluetooth-fig-9

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ceuli-Headphone-IPX6-Waterproof-Bluetooth-fig-10

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ceuli-Headphone-IPX6-Waterproof-Bluetooth-fig-11

Daptar Fungsi

Earbud kénca:

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ceuli-Headphone-IPX6-Waterproof-Bluetooth-fig-12

TOZO-NC9-Hybrid-Active-Noise-Cancelling-Wireless-Earbuds-in-Ceuli-Headphone-IPX6-Waterproof-Bluetooth-fig-13

PERINGATAN HUSUS
Usap kontak hardware headset sareng kotak ngecas sawaktos headset teu dicas.

Catetan
Upami masalah anjeun henteu diwaler di luhur, mangga ngahubungan kami ngalangkungan email, kami bakal némbalan dina 24 jam.

surélék: [email dijaga]

Perhatosan Batré!
Produk ieu ngagaduhan batré litium anu diwangun. Ulah ngalaan produk ka cahya panonpoé kuat, atawa seuneu, atawa buang kana seuneu pikeun nyegah ledakan.

Patarosan remen tanya

  • Abdi hoyong sapertos gadis dina gambar. Upami kuring nganggo ieu nalika nyebrang rel kareta, naha ieu bakal ngahalangan sora karéta anu ngaganggu? 
    Upami anjeun aya di New York linggih ngadangukeun musik sareng tuang siang anjeun, maka leres anjeun hoyong diblokir. Tapi nalika anjeun jogging sareng badé meuntas jalur, sigana anjeun henteu hoyong sora karéta diblokir. Abdi henteu nyangka téknologi ieu aya kecuali dina AI. Alam.
  • Naha anjeun ngadangu rahang anjeun nalika tuang? Kumaha anjeun ngaminimalkeun éta? 
    Sakur bising anu anjeun kadéngé nalika tuang atanapi tina sendi rahang anjeun dilakukeun langsung ngalangkungan sirah anjeun. Ieu ngan bakal nyaring noise akustik.
  • Naha earbud bisi leungit batré? Upami kuring ngan ukur nganggo anu kénca anu katuhu bakal nyarios batré lemah sanaos henteu acan dianggo sareng gaduh ch pinuh.
    Sarua kajadian ka kuring. Kuring nembé ngagaleuh earphone Tozo sareng nalika kuring nempatkeun éta dina wadahna, earbud kénca hurung sareng mimiti nyobian dipasangkeun. Sigana mah masalah hardware sabab lamun kuring mindahkeun carjer kuring, earbud kénca mimiti hurung jeung mareuman.
  • Naha aya cara pikeun mareuman mode anc tanpa ngaktipkeun mode transparan, atanapi mode transparan ngan henteuna? 
    Nalika anjeun ngaluarkeun aranjeunna tina kasusna, modeu Transparansi atanapi mode ANC henteu hurung, numutkeun pituduh panggunana. Ketok ceuli kénca sakali pikeun pindah ka modeu transparansi, teras deui ka modeu ANC. Saatos éta, ngetok saklar antara ANC sareng mode transparansi. Anjeun teu tiasa mareuman duanana modeu tanpa mulangkeun earbuds kana wadahna.
  • Sabaraha jam ieu bakal diputer sateuacan kedah ngecas? 
    Kuring parantos nganggo aranjeunna salami 4-6 jam teras-terasan teras nempatkeun kana kasusna anu ngecas deui earbud sahenteuna sakali atanapi dua kali pikeun ngeusi pinuh. Kuring parantos nganggo ieu di tempat damel langkung ti sasih ayeuna sareng henteu kantos béak batréna. Tapi biasana kira-kira unggal 3 dugi ka 4 jam ceuli kuring peryogi istirahat sareng kuring nempatkeun deui dina kasus ngecas nalika istirahat sareng tuang siang. Kuring geus sakali atawa dua kali poho ngecas aranjeunna sapeuting sarta aranjeunna lumangsung dinten 2nd jam gawé. Ringkesan. 1 bulan na masih hirup batré hébat.
  • Naha set ieu bakal nyambung ka alat anu sanés tibatan telepon sélulér?
    Ieu téh Bluetooth jadi kuring nyangka yén sagala alat Bluetooth bakal komunikasi.

https://m.media-amazon.com/images/I/C1-aPIr+CQL.pdf