TOWER 4 Liter Manual Air Fryer T17061BLK - LOGOTOWER 4 Liter Manual Air Fryer T17061BLK - LOGO 2TOWER 4 Liter Manual Air Fryer T17061BLKT17061BLK
4 LITER
AIR FRYER MANUAL
Sirkulasi hawa gancang
30% leuwih gancang jeung 99% * minyak kirang
LEUNGIT LEMAK TEU RASA
TOWER 4 Liter Manual Air Fryer T17061BLK - IKON

MANUAL SAFETY AND INSTRUCTION
Punten Maca Ati-ati
* Tunduk pikeun ngadaptar Jaminan Extended anjeun online di www. Towerhousewares.co.uk.
Telepon kami heula, kami tiasa ngabantosan.
Kalayan nasihat, suku cadang, sareng uih deui
didatangan kami websitus: CaII:+44 (0)333 220 6066
towerhousewares.co.uk (8.30 am nepi ka 6.00 pm Senén-Jumaah)

spésifikasi:

Kotak ieu ngandung: Instruksi Manual 4L Air Fryer Grill Plate

TOWER 4 Liter Air Fryer Manual T17061BLK - GAMBAR 1

1. Lampu indikator (daya hurung/siap) 5. Outlet hawa (tukangeun unit)
2. Kontrol suhu dial 6. piring grill
3. Pencét waktos 7. Pakem laci
4. Lebetkeun hawa 8. Laci

Data Téknis:

Description: 4L Fryer Hawa
model: T17061BLK
Dipeunteun Voltage: 220-240V ~
frékuénsi: 50 / 60Hz
Kakuatan Konsumsi: 1400W

dokuméntasi
Kami nyatakeun yén produk ieu saluyu sareng panerapan produk ieu saluyu sareng diréktif ieu:

2014/30 / EU Kasaluyuan éléktromagnétik (EMC)
2014/35 / EU Low Voltage Diréktif (LVD)
1935 / 2004 / EC Bahan & Tulisan dina Kontak Ku Pangan (bagian LFGB 30 & 31)
2011/65 / EU Watesan Diréktif Zat Bahaya. (Kaasup amandemen (EU) 2015/863).
2009 / 125 / EC Rarancang Eco Produk anu Hubungan Énergi (ERP)

Jaminan Kualitas Grosir Wholesale LTD, Inggris.

Kasalametan Kabel pikeun UK Ngan Ukur

TOWER 4 Liter Air Fryer Manual T17061BLK - GAMBAR 2

penting
Kusabab warna dina kalungguhan utama alat ieu tiasa henteu cocog sareng tanda warna anu ngaidentipikasi terminal dina colokan anjeun, mangga teraskeun kieu:
Kawat-kawat dina timbel utama dilabélan luyu jeung kodeu ieu: Biru nétral [N] Coklat hirup [L] Héjo/Konéng [BUMI]TOWER 4 Liter Manual Air Fryer T17061BLK - ICON 2

Rincian Pas Colokkeun (Dimana Berlaku).
Kawat anu dilabélan biru nétral sareng kedah disambungkeun kana terminal anu ditandaan [N].
Kawat anu dilabélan coklat nyaéta kawat hirup sareng kedah disambungkeun kana terminal anu ditandaan [L].
Kawat anu dilabélan héjo / konéng kedah disambungkeun kana terminal anu ditandaan ku hurup [E].
Dina akun henteu kedah coklat atanapi kawat biru disambungkeun kana terminal [EARTH].
Salawasna mastikeun yén cengkraman ari diikat leres-leres.
Colokkeunana kedah dipasang ku sekering tina peunteun anu sami parantos dipasang sareng saluyu sareng BS 1362 sareng disahkeun ku ASTA.
Upami anjeun ragu konsultasi ka tukang listrik anu mumpuni anu bakal resep ngalakukeun ieu pikeun anjeun.

Non-Rewireable Mains Colokkeun.
Upami alat anjeun disayogikeun ku colokan anu teu tiasa dikabelkeun dipasang dina kabel utama sareng upami sekering kedah diganti, anjeun kedah nganggo anu disatujuan ASTA (saluyu sareng BS 1362 tina rating anu sami).
Upami ragu, konsultasi ka tukang listrik anu mumpuni anu bakal resep ngalakukeun ieu pikeun anjeun.
Upami anjeun kedah nyabut colokan - pegatkeun sambunganna tina sumber listrik - teras potong tina kabel listrik sareng langsung buang ku cara anu aman. Entong nyobian nganggo deui colokan atanapi nyelapkeun kana stop kontak sabab aya bahaya kejutan listrik.
PERHATOSAN: Alat ieu KUDU dibumian!

PUPUHUN UNIT

Alat-alat anu ngagaduhan simbol anu dituduhkeun di dieu teu tiasa dipiceun dina sampah domestik.
Anjeun diperyogikeun miceun peralatan listrik sareng éléktronik lami sapertos kieu nyalira.
Mangga buka www.recycle-more.co.uk atanapi www.recyclenow.co.uk pikeun aksés kana inpormasi ngeunaan daur ulang barang-barang listrik.
Mangga nganjang www.weeeireland.ie pikeun aksés kana inpormasi ngeunaan daur ulang barang-barang listrik anu dipésér di Irlandia.
Arahan WEEE, diwanohkeun dina bulan Agustus 2006, nyatakeun yén sadaya barang listrik kedah didaur deui, tibatan dibawa ka tempat tumpukan bumi.
Punten atur pikeun nyandak alat ieu ka situs Civic Amenity lokal anjeun kanggo didaur ulang, upami éta parantos dugi ka akhir umur na.

TOWER 4 Liter Manual Air Fryer T17061BLK - miceun

Inpormasi Kasalametan Penting:

Mangga baca catetan ieu sacara saksama Sateuacan nganggo alat Tower anjeun

  • Pariksa yén voltage sirkuit utama saluyu sareng peunteun alat sateuacan dioperasikeun.
  • Upami kabel suplai atanapi perkakas rusak, lirén nganggo alatna langsung sareng milari naséhat ti pabrikan, agén jasa na atanapi jalma anu mumpuni sami.
  • PERHATOSAN: ULAH hayu ari ngagantung dina ujung méja atawa counter, nundutan serius bisa jadi hasil tina fryer hawa ditarik kaluar counter dimana eta bisa grabbed ku barudak atawa jadi entangled kalawan pamaké.
  • ULAH mawa alat ku kabel listrik.
  • ULAH nganggo kabel ekstensi naon waé sareng alat ieu.
  • ULAH tarik colokan kaluar ku ari sabab ieu bisa ngaruksak colokan jeung/atawa kabel.
  • Pareuman sareng cabut sebelum dipasang atanapi nyabut alat / kantétan, saatos dianggo, sareng sateuacan diberesihan.
  • Pengawasan anu caket diperyogikeun nalika alat naon waé anu dianggo ku atanapi caket barudak.
  • Barudak henteu kedah maénkeun alat-alatna.
  • Perkakas ieu tiasa dianggo ku murangkalih yuswa 16 taun ka luhur sareng jalma anu gaduh kamampuan fisik, indrawi atanapi méntal anu ngirangan atanapi kurangna pangalaman sareng pangetahuan upami aranjeunna dipasihan pengawasan atanapi pitunjuk perkawis panggunaan alat dina cara anu aman sareng ngartos bahaya aub
  • Diberesihkeun sareng pangropéa pangguna henteu kedah dilakukeun ku barudak tanpa pengawasan.
  • Jaga nalika alat naon waé anu dianggo caket piaraan.
  • ULAH anggo produk ieu kanggo naon waé salian ti tujuanna.
  • Alat ieu ngan ukur pikeun panggunaan rumah tangga.
  • Parabot ieu kalebet fungsi manaskeun. Punten mastikeun yén alat éta dianggo dina permukaan anu stabil, tingkat, sareng tahan panas.
  • ULAH neuleumkeun kabel, colokan atawa bagian tina alat dina cai atawa cairan séjén.
  • ULAH anggo alat di luar ruangan.
  • ULAH teundeun fryer hawa dina atawa deukeut bahan combustible kayaning taplak meja atawa curtain.
  • ULAH nempatkeun fryer hawa kana témbok atawa kana parabot lianna. Ninggalkeun sahenteuna 10cm rohangan bébas dina tonggong sareng sisi sareng 10cm rohangan bébas di luhur alat.
  • Ngawenangkeun fryer hawa janten tiis sakitar 30 menit sateuacan anjeun ngawas atanapi meresihanana.
  • Pastikeun kadaharan anu disiapkeun dina fryer hawa kaluar konéng emas tinimbang coklat poék. Leupaskeun sésa-sésa kaduruk.
  • Nalika kagorengan hawa panas, uap panas dileupaskeun ngalangkungan lawang hawa. Jaga leungeun sareng wajah anjeun dina jarak anu aman tina uap sareng tina lawang panto hawa.
  • Uap sareng hawa panas tiasa kabur nalika anjeun miceun laci tina fryer hawa.
  • Sagala piring atanapi asesoris anu dianggo dina fryer hawa bakal janten panas. Salawasna nganggo sarung tangan oven nalika nanganan atanapi ngaleungitkeun naon waé tina fryer hawa.
  • PERHATOSAN: ULAH eusian laci fryer hawa ku minyak sabab ieu tiasa nyababkeun bahaya seuneu.
  • Sok tuang tuangeun kanggo digoréng dina laci.
  • ULAH teundeun naon wae dina luhureun fryer hawa.
  • Dina acara anu henteu dipikaresep perkakas ngala kalepatan, lirén langsung ngagunakeunana sareng milari naséhat ti Tim Dukungan Palanggan. + 44 (0) 333 220 6066

Sateuacan Maké Kahiji:
Baca sadaya instruksi sareng inpormasi kaamanan sacara ati-ati sateuacan dianggo heula. Punten jaga inpormasi ieu kanggo rujukan ka hareup.

  1. Cabut alat anjeun tina bungkusna.
  2. Pariksa yén henteu aya karusakan dina ari atanapi karusakan anu katingali dina awak.
  3. Buang bungkusan ku cara anu tanggung jawab.
  4. Cabut stiker atanapi labél tina alat
  5. Tuntas ngabersihan laci ku cai panas, sababaraha cairan cuci sareng spons anu henteu abrasive.
  6. Usap bagian jero sareng luar alat nganggo kaén anu beueus.
  7. Entong ngeusian laci éta ku minyak atanapi ngagoréng gajih. Ieu mangrupikeun fryer bébas minyak anu tiasa dianggo dina hawa panas.

Catetan: Parabot ieu nganggo minyak pisan atanapi henteu aya minyak.

Ngagunakeun Perkakas Anjeun.
Nyiapkeun Pikeun Paké:

  1. Tempatkeun alat dina permukaan anu stabil, horizontal, sareng bahkan rata. Entong nempatkeun alatna kana permukaan anu henteu tahan panas.
  2. Entong ngeusian laci éta ku minyak atanapi cairan sanés.
  3. Entong nempatkeun nanaon di luhur alat, sabab ieu bakal ngaganggu aliran hawa sareng akibatna ngagoreng hawa panas bakal kapangaruhan.

Pareuman otomatis:
Tower Air Fryer gaduh timer built-in, anu otomatis bakal mareuman fryer hawa nalika timer dugi ka nol.
Anjeun tiasa mareuman penggorengan hawa ku cara manual ku cara ngaktipkeun kenop pangatur waktu lawan jarum jam ka nol.
The fryer hawa lajeng bakal otomatis pareum dina 20 detik.

Saklar Kasalametan Laci Air Fryer:
Pikeun kaamanan anjeun, fryer hawa ieu ngandung saklar kaamanan dina laci, didesain kanggo nyegah tina teu dihaja nyalira iraha laci éta henteu leres-leres ayana di jero alat atanapi timer henteu disetél. Sateuacan nganggo fryer hawa anjeun, punten mastikeun yén laci ditutup secara lengkep sareng timer masak parantos disetél.

Nyoplokkeun Laci:
Laci tiasa dicabut sapinuhna tina fryer hawa. Tarik cecekelan pikeun ngageser laci kaluar tina fryer hawa.
Catetan: Upami laci dikaluarkeun tina awak utama kagorengan nalika dioperasikeun, unitna otomatis bakal ngeureunkeun damel dina 5 detik saatos ieu lumangsung.

Ngagoreng hawa:

  1. Sambungkeun colokan utama kana stop kontak témbok anu earthed.
  2. Ati-ati narik laci éta tina fryer hawa.
  3. Simpen tuangeun kana laci.
  4. Geser laci deui kana fryer hawa pastikeun pikeun taliti dijajarkeun sareng pituduh dina awak kagorengan.
    PERHATIAN: Entong noél laci saatos dianggo, sabab panas pisan. Ngidinan éta seueur waktos pikeun tiis. Ukur tahan laci ku gagangna.
  5. Nangtukeun waktos masak anu diperyogikeun pikeun tuangeun anu dipikahoyong (tingali bagian 'Setélan' di handap).
  6. Pikeun ngaktipkeun alat, péngkolan pencet waktos kana waktos masak anu diperyogikeun. Kipas na bakal ngamimitian damel sareng kadua lampu pilot dina awak penggoreng bakal sumping pikeun nunjukkeun unitna dioperasikeun.
  7. Hurungkeun kenop kontrol suhu ka suhu nu diperlukeun. Tingal bagian 'Setélan' dina bab ieu pikeun diajar kumaha nangtukeun suhu anu pas. Tambahkeun 2 menit kana waktu masak nalika alat geus tiis.
    Catetan: Upami anjeun kersa, anjeun ogé tiasa ngantepkeun alat éta panas sateuacan teu aya tuangeun di jero. Dina hal ieu, puter telepon otomatis pikeun langkung ti 2 menit sareng antosan dugi lampu pemanasan pareum. Teras, tambihan tuangeun kana laci teras puterkeun timer kanggo waktos masak anu diperyogikeun.
  8. Timer ngamimitian ngitung waktu masak anu parantos disetél.
    Catetan: Salami prosés ngagoréng hawa, lampu anu tiasa dianggo hurung sareng pareum ti waktos ka waktos. Ieu nunjukkeun yén elemen pemanasan nuju dihurungkeun sareng dipareuman pikeun ngajaga suhu anu disetél.
    Catetan: Kaleueut minyak tina tuangeun dikumpulkeun dina handapeun laci.
  9. Sababaraha kadaharan merlukeun oyag satengahna waktu masak (tingali tabel setelan). Pikeun ngocok dahareun, tarik laci kaluar tina alat ku gagangna teras goyangkeun. Lajeng geser laci deui kana fryer.
    Tip: Atur waktos kanggo satengah waktos masak. Nalika bel timer disada, kocok tuangeun.
    Teras, atur pengatur waktos deui kana waktos masak sésana sareng teraskeun deui kagorengan.
  10. Sawaktos Anjeun nguping bel waktos, waktos masak anu parantos parantos parantos kalangkung. Tarik laci éta kaluar tina alat sareng nempatkeun dina permukaan damel anu cocog.
  11. Pariksa naha tuangeun parantos siap. Upami tuangeunana henteu acan siap, kantun geser laci éta deui kana perkakas sareng atur timer kanggo sababaraha menit tambahan.
  12. Pikeun miceun dahareun (misalna gorengan), tarik laci kaluar tina mesin ngagoreng jeung kosongkeun dahareun anjeun kana piring. Ulah ngahurungkeun laci tibalik ka handap, sabab sagala kaleuwihan minyak nu geus dikumpulkeun bisa ngeclak kana dahareun. Awas: Bagian jero laci sareng tuangeun bakal panas pisan.
    Gumantung kana jinis tuangeun dina kagorengan, uap tiasa kabur nalika muka janten diperyogikeun.
    tip: Pikeun nyabut dahareun anu ageung atanapi rapuh, angkat tuangeun tina laci nganggo sapasang tong
  13. Fryer hawa langsung siap nyayogikeun tuangeun anu lezat.
    Pilihan Suhu:
    Pikeun milih suhu anu leres pikeun tiap piring, sacara manual pencét suhu. Hurungkeun pencét ieu arah jarum jam pikeun ningkatkeun suhu atanapi mundur jarum jam pikeun ngirangan.

setélan:
Tabel dina halaman salajengna bakal ngabantosan anjeun milih setélan dasar pikeun sababaraha rupa kadaharan umum.
Catetan: Émut yén setélan ieu mangrupikeun indikasi. Kusabab kadaharan béda dina asal, ukuran, bentuk, sareng merek, kami henteu tiasa ngajamin setélan anu pangsaéna pikeun tuangeun anjeun. Kusabab téknologi Rapid Air langsung ngamanaskeun hawa di jero alat, narik laci sakeudeung kaluar tina alat nalika ngagoreng hawa panas ampir teu ngaganggu prosésna.

tips:

  • Waktos masak bakal gumantung kana ukuran tuangeun anjeun. Ukuran anu langkung alit panginten peryogi waktos masak anu langkung pondok.
  • Ngoyagkeun kadaharan anu langkung alit satengahna dina waktos asak ngaoptimalkeun hasil akhir na tiasa ngabantosan nyegah katuangan anu henteu rata.
  • Tambahkeun sababaraha minyak kana kentang seger pikeun hasilna garing. Goreng tuangeun dina fryer hawa dina sababaraha menit saatos anjeun nambihan minyak.
  • Ati-ati nganggo tuangeun anu leueur sapertos sosis dina fryer hawa.
  • Snacks anu tiasa disiapkeun dina oven ogé tiasa disiapkeun dina fryer hawa
  •  Jumlah optimal pikeun nyiapkeun kentang garing nyaéta 500 gram.
  • Anggo adonan sateuacana pikeun nyiapkeun jajanan anu dieusian gancang sareng gampang. Adonan anu tos dilakukeun ogé meryogikeun waktos masak anu langkung pondok tibatan adonan buatan sendiri.
  • Tempatkeun loyang atanapi piring oven dina laci fryer hawa upami anjeun hoyong Panggang jajan atanapi quiche, atanapi upami anjeun hoyong tumis kadaharan rapuh atanapi tuang tuang.
  • Anjeun tiasa ogé ngagunakeun alat panyabak hawa pikeun ngahanca tuangeun. Pikeun ngahanangkeun tuangeun, atur suhuna dugi ka 150 ° C dugi ka 10 menit.

JABAR SETIAAN:

Jumlah Min-max (g) Waktos (mnt.) Suhu (ºC) Inpormasi tambahan

ngocok

Kentang & kagorengan
Goreng beku ipis 400-500 18-20 200 nuhun
Goreng beku anu kandel 400-500 20-25 200 nuhun
Kentang gratin 600 20-25 200 nuhun
Daging & Unggas
Steak 100-600 10-15 180
Daging babi 100-600 10-15 180
Hamburger 100-600 10-15 180
Gulung sosis 100-600 13-15 200
stik bedug 100-600 25-30 180
Dada hayam 100-600 15-20 180
snacks
Ngagulung spring 100-500 8-10 200 Anggo oven- nuhun
siap
Hayam beku 100-600 6-10 200 Anggo oven- nuhun
barang nugget siap
Ramo lauk beku 100-500 6-10 200 Anggo oven-
siap
Snacks kéju roti beku 100-500 8-10 180 Anggo oven-
siap
Boneka sayuran 100-500 10 160
baking
kueh 400 20-25 160 Anggo loyang
Quiche 500 20-22 180 Anggo loyang / piring oven
Muffins 400 15-18 200 Anggo loyang
jajanan amis 500 20 160 Anggo loyang / piring oven

Pamérésan masalah:

PROBLEM TUNGGAL POSSIBLE solusi
The fryer hawa teu jalan Parabotna henteu dicolokkeun. Colokkeun alat kana stop kontak témbok anu earthed.
Parabotna henteu dihurungkeun. Pencét tombol Hurung / Pareum pikeun ngaktipkeun alat.
Makanan ringan digoréng henteu garing nalika kaluar tina kagorengan hawa. Jenis snacks salah dipaké. Anggo camilan oven atanapi entos sikat sababaraha minyak kana camilan kanggo hasil langkung garing.
Goreng ngandung gajih tina panggunaan sateuacanna. Haseup bodas disababkeun ku grease manaskeun di jero fryer. Pastikeun anjeun ngabersihkeun kagorengan kalayan leres saatos unggal panggunaan.
Kadaharan anu digoréng henteu acan réngsé. Teuing dahareun parantos ditambihan dina fryer hawa. Simpen sakumpulan kadaharan anu langkung alit dina fryer hawa. Kumpulan anu langkung alit digoréng langkung rata.
Suhu setna handap teuing. Setel suhu kana setélan suhu anu diperyogikeun.
(Tingali 'Table Setélan).
Dahareunana henteu acan asak parantos cekap. Setel unit kana waktos masak anu diperyogikeun (tingali 'Table Setélan).
Goreng seger digoréng henteu rata dina kagorengan hawa. Jenis kentang anu salah dianggo. Anggo kentang seger sareng pastikeun tetep pageuh nalika kagorengan.
Batang kentang henteu dikumbah cekap sateuacan digoreng Bilas iteuk kentang leres-leres pikeun miceun aci ti luar.
Goreng seger henteu renyah nalika kaluar tina kagorengan hawa. Kagorengan kagorengan gumantung kana jumlah minyak sareng cai dina kagorengan. Pastikeun anjeun tegalan iteuk kentang leres sateuacan anjeun nambihan minyak.
Potong iteuk kentang langkung alit pikeun hasil langkung garing.
Tambihkeun sakedik deui minyak pikeun hasil langkung garing.

Beberesih & Perawatan:

PERHATOSAN! ULAH NGABADAH APLIKASI dina Cai ATAWA CAIR LAIN LAIN.
Bersihkeun alat saatos unggal panggunaan.
Ngabersihkeun alat.

  1. Entong nganggo parabot dapur logam atanapi bahan beberesih anu kasar pikeun ngabersihanana, sabab ieu tiasa ngarusak lapisan non-iteuk.
  2. Cabut colokan utami tina stop kontak témbok sareng ngantepkeun alat éta tiis.
    Catetan: Cabut laci pikeun ngagolakkeun hawa tiis langkung gancang.
  3. Usap bagian luar perkakas ku kaén anu beueus.
  4. Bersihkeun laci ku cai panas, sababaraha cairan pangumbahan sareng bolu anu henteu kasar.
  5. Anjeun tiasa nganggo cairan degreasing pikeun miceun kokotor sésana.
  6. Ngabersihan piring grill dina cai soapy cai panas.
    Catetan: Laci teu aman dishwasher. PERNAH nempatkeun laci dina mesin pencuci piring.
    tip: Upami kokotor nempel dina handapeun laci, eusian laci ku cai panas sareng sababaraha cairan cuci. Ngidinan laci soak salila kurang leuwih 10 menit.
  7. Bersihkeun bagian jero alat ku cai panas sareng bolu anu henteu kasar.
  8. Bersihkeun unsur pemanasan ku sikat beberesih pikeun nyabut résidu katuangan.

Pikeun nyimpen alat anjeun:

  • Pastikeun yén fryer hawa tiis, beresih jeung garing saméméh anjeun nyimpen eta.
  • Simpen alatna di tempat anu tiis sareng garing.

Beurat & Ukuran:
Pariksa bagan ieu pikeun kaisar dasar pikeun konvérsi métrik beuratna.

métrik

ti karajaan

Cangkir AS

250ml

8 geuz 1 cangkir
180ml 6 fl oz

3 / 4 cangkir

150ml

5 geuz 2 / 3 cangkir
120ml 4 geuz

1 / 2 cangkir

75ml

2 1/2 floz 1 / 3 cangkir
60ml 2 geuz

1 / 4 cangkir

30ml

1 geuz 1 / 8 cangkir
15ml 1/2 floz

1 séndok

ti karajaan

Métric

1/2 ons

15g

1 oz

30g
2 oz

60g

3 oz

90g
4 oz

110g

5 oz

140g
6 oz

170g

7 oz

200g
8 oz

225g

9 oz

255g
10 oz

280g

11 oz

310g
12 oz

340g

13 oz

370g
14 oz

400g

15 oz

425g
1 sedengkeun

450g

Alahan dahareun
Catetan Penting: Sababaraha resep anu aya dina dokumén ieu tiasa ngandung kacang sareng / atanapi alergén sanés. Punten ati-ati nalika ngadamel s kamiampresep le anu anjeun TEU alérgi kana salah sahiji bahan. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan alergi, mangga buka Badan Standar Pangan websitus di: www.food.gov.uk

Goreng Goréng

bahan
2 kentang badag
½ séndok. paprika
Ciwit uyah
Ciwit cabé
1 séndok. Minyak sunflower
metode
1. Ngumbah, mesek, jeung nyiksikan kentang.
2. Garingkeun sareng kertas dapur.
3. Potong kentang kana panjang sareng ketebalan anu dipikahoyong.
4. Bawa panci badag cai ka kulub jeung ciwit uyah. Tambahkeun chip sarta ngidinan pikeun bagian kulub pikeun 10 menit.
5. Galur fries jeung geura ngajalankeun dina cai tiis pikeun ngeureunkeun eta tina masak deui.
6. Tuang minyak dina mangkok, jeung paprika, uyah jeung cabé. Nunda fries di luhur jeung mix nepi ka sadaya fries nu coated.
7. Cabut kagorengan tina mangkok nganggo ramo atanapi alat dapur supados kaleuwihan minyak tetep dina mangkok.
8. Teundeun fries dina fryer hawa lajeng nyetel fryer masak sakumaha per waktos / suhu dianjurkeun dina Table Setélan. Variasi: Coba ngaganti ½ sdm. tina paprika jeung ½ sdm. bubuk bawang bodas, atawa ½ sdm. tina grated kéju parmesan.

Bacon sareng Endog Sarapan Muffin

bahan
1 endog jéngkol gratis
1 strip daging
1 muffin Inggris
Kéju keureutan
Ciwit cabé sareng uyah secukupnya
metode
1. Rendog endog kana ramekin alit atanapi piring oven-proof.
2. Potong muffin Inggris kana satengah sareng lapisan kéju dina hiji satengah.
3. Tempatkeun muffin, bacon sareng endog (dina ramekin) kana laci Air Fryer.
4. Hurungkeun Air Fryer kana 200 ° C salami 6 menit.
5. Sakali asak, kumpulkeun muffin sasarap anjeun terasrasakeun.
tip: Coba tambihkeun sawi dina muffin pikeun rasa tambahan.

Jangjang Jeruk Nipis Madu

bahan
12 jangjang hayam
2 sudu kecap
2 sdm madu
1 p sdt uyah
¼ sdt cabé bodas
¼ sdt cabé hideung
2 sdm jus jeruk nipis seger
metode
1. Teundeun kabéh bahan di jero mangkok campur kode badag atawa kantong sealing pos-dikonci jeung campur ogé. Marinate dina kulkas salila sahenteuna 4 jam (preferably sapeuting)
2. Lapiskeun loyang ku kertas baking sareng ratakeun jangjang hayam di dinya.
3. Masak jangjang, péngkolan satengahna ngaliwatan sakumaha per dianjurkeun
waktos sareng suhu paling cocog dina Table Setélan.

Lemon Bawang bodas Salmon

bahan
4 eusian kulit lauk salmon
4 sudu mentega
1 cengkéh bawang bodas, ditambang
uyah 1 TSP
1 sdt seger dill, dicincang
1 sdm peterseli seger, dicincang
Jus of 1 lemon
metode
1. Ngalembereh mentega jeung campur dina bahan sésana pikeun nyieun saos mentega.
2. Lapis lauk di saos dina dua sisi sarta nempatkeun eta dina baki baking dijejeran ku kertas baking.
3. Teundeun baki baking jero fryer hawa jeung masak ngaliwatan, sakumaha per waktos ngusulkeun sarta suhu paling merenah dina Table Setélan.

Kue Lava Coklat Molten

bahan
100g chip coklat poék
100g mentega henteu asin
1 séndok. tipung angkat sorangan
endog 2
2 séndok. gula
metode
1. Ngalembereh coklat jeung mentega, aduk sadaya waktu.
2. Aduk tepung kana campuran, campur eta enteng jeung sisihkan campuran.
3. Dina mangkok campur kode misah, campur babarengan endog jeung gula nepi ka hampang sarta frothy. Campur saos coklat lalaunan nepi ka bahan anu ogé dicampurkeun.
4. Tuang adonan kana cangkir oven-aman atawa ramekin jeung nempatkeun eta di jero fryer hawa.
5. Hurungkeun hawa fryer ka 190ºC salila 6 menit.
6. Lamun geus siap, luhur kalawan és krim sarta ngalayanan geuwat.

Tambihkeun resep nyalira Di dieu

bahan: metode

TOWER 4 Liter Manual Air Fryer T17061BLK - LOGOTOWER 4 Liter Manual Air Fryer T17061BLK - LOGO 2TOWER 4 Liter Manual Air Fryer T17061BLK - IKONSirkulasi hawa gancang
30% leuwih gancang jeung 99% * minyak kirang
LEUNGIT LEMAK TEU RASA

hatur nuhun!
Kami arepkeun anjeun nganikmati alat anjeun salami mangtaun-taun.
Produk ieu dijamin salami 12 sasih ti tanggal pameseran aslina.
Upami aya cacad kusabab bahan rusak atanapi padamelan, produk anu rusak kedah dipulangkeun ka tempat pameseran.
Ngabalikeun duit atanapi ngagantian aya dina kawijaksanaan pangecér.
Sarat Sarat ieu Terapkeun:
Produkna kedah dipulangkeun ka pangecér sareng buktos beuli atanapi resi.
Produk kedah dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjuk anu aya dina pituduh instruksi ieu.
Éta kedah dianggo ngan ukur pikeun kaperluan domestik.
Éta henteu nutupan maké sareng cimata, karusakan, nyalahgunakeun, atanapi bagian anu habis.
Tower gaduh tanggungan terbatas pikeun leungitna karusakan atanapi akibat atanapi akibat.
Jaminan ieu valid ngan ukur di Inggris sareng Eire.
Jaminan standar sataun ngan ukur dugi ka maksimum anu aya pikeun unggal produk khusus saatos ngadaptar produk dina 28 dinten saatos ngagaleuh. Upami anjeun henteu ngadaptarkeun produk éta sareng kami dina jangka waktu 28 dinten, produk anjeun dijamin ngan ukur 1 taun.

Pikeun ngabuktoskeun garansi anjeun, mangga buka www. Towerhousewares.co.uk sareng ngadaptar sareng kami online.

Punten perhatoskeun yén panjang garansi diperpanjang anu ditawarkeun gumantung kana jinis produk sareng unggal produk anu cocog kedah didaptarkeun masing-masing pikeun manjangkeun garansi na salami standar 1 taun.
Garansi diperpanjang ngan valid ku buktina pameseran atanapi resi.
Garansi anjeun janten batal upami anjeun mutuskeun nganggo suku cadang sanés Tower.
Suku cadang tiasa dipésér ti www. Towerhousewares.co.uk
Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng alat anjeun, atanapi peryogi alat ganti, punten nelepon Tim Dukungan Palanggan kami dina:
+ 44 (0) 333 220 6066

revolusioner
Vortex AirBlast Téhnologi
Masak kadaharan anu nikmatna emas sareng garing di luar,
masih juicy jeung lembut di jero.
0620
TOWER 4 Liter Manual Air Fryer T17061BLK - BandéraDesain Inggris hébat. INOVASI jeung kaunggulan saprak 1912

Dokumén / Sumberdaya

TOWER 4 Liter Manual Air Fryer T17061BLK [pdf] Pituduh
TOWER, 4 Liter, Manual, Air Fryer, T17061BLK

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.