surat penting

Yamaha-700-Ténéré-Rear-ABS-Sensor-Protection-LOGO

TOURATECH Yamaha 700 Ténéré Rear ABS Sensor Protection

Yamaha-700-Ténéré-Rear-ABS-Sensor-Protection-PRODUCT

Bagian motor asli

  • Parentah ieu ditulis dumasar kana kaayaan pangaweruh urang ayeuna. Inpormasi disayogikeun tanpa jaminan katepatanana. Tunduk kana modifikasi téknis.
  • Urutan léngkah assembly kudu dituturkeun.
  • Touratech henteu nampi tanggung jawab pikeun bagian-bagian anu teu pas sareng nyababkeun karusakan material atanapi tatu pribadi!
  • Punten patuhi peraturan kendaraan jalan (konstruksi sareng pamakean) anu lumaku ogé Petunjuk EC/ECE sareng undang-undang anu berlaku di nagara anjeun. Upami bagian dipasang anu peryogi pamariksaan sareng / atanapi
  • persetujuan sanggeus pas, bawa kandaraan anjeun ka stasiun nguji geuwat sarta boga tulak wahana diropéa.
  • Pariksa jeung lamun perlu tighten sadaya sambungan bolted sanggeus 50 km.
  • torsi tightening baku dina Nm pikeun sambungan bolted kalawan kelas kakuatan 8.8.
  • Pikeun torsi tightening husus tingal bengkel spesialis anjeun!
  • Punten perhatikeun yén panniers pas, palang tabrakan, kit nurunkeun pasak kaki (rider sareng pillion), pelat pembesar Kickstand, spoiler payun sareng penjaga mesin tiasa ngabatesan sudut lean sapédah!
  • Upami modifikasi dilakukeun kana fairing, gagang, stang, bagian fairing, sareng sajabana, pastikeun yén kabel listrik, garis rem, akselerator sareng kabel clutch dipasang deui leres. Pariksa clearance, dua sisi
  • kalayan konci setir pinuh.
  • Salawasna pegatkeun sambungan batré nalika digawé dina listrik!
  • Kami ngarékoméndasikeun motong pilem pelindung kana ukuran sarta nerapkeun ka wewengkon dampak anu kamungkinan chipped ku batu.
  • Gawé dina sistem marake jeung gantung kudu salawasna dilaksanakeun ku a
  • bengkel spesialis.
  • Beban maksimum dina rak bagasi nyaéta 5 kg! Rak bagasi Zega Pro TC nyaeta 10 kg!
  • Upami asesoris asli atanapi asesoris saatos pasar dianggo, pastikeun clearance1 pas sareng ulah aya kontak sareng bagian anu sanés!
  • Larapkeun pelumas konvensional kana bolts stainless steel saméméh assembly.
  • Paréntah pas PDF ogé tiasa diunduh tina Touratech webwarung.

Parentah masangYamaha-700-Ténéré-Rear-ABS-Sensor-Protection-Gbr-1

Dokumén / Sumberdaya

TOURATECH Yamaha 700 Ténéré Rear ABS Sensor Protection [pdf] Buku Panduan
Yamaha 700 T n r Rear ABS Sensor Protection, Rear ABS Sensor Protection, Sensor Protection, Yamaha 700 T n r, Protection

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.