TOURATECH 01-421-6831-0 Buku Panduan Sistem Bagasi Zega Evo
TOURATECH 01-421-6831-0 Zega Evo Sistim bagasi

parentah

Kami nyarankeun yén bagian aksésori dipasang ku bengkel spesialis.

simbul perhatian
simbul Catetan
simbul pangeling-eling
simbul Cair
simbul torsi
simbul template
simbul 2 jalma
simbul Bagian motor asli

Induksi

Parentah ieu ditulis dumasar kana kaayaan pangaweruh urang ayeuna. Inpormasi disayogikeun tanpa jaminan katepatanana. Tunduk kana modifikasi téknis.

Urutan léngkah assembly kudu dituturkeun.

Touratech henteu nampi tanggung jawab pikeun bagian-bagian anu teu pas sareng nyababkeun karusakan material atanapi tatu pribadi!

Punten patuhi peraturan kendaraan jalan (konstruksi sareng pamakean) anu lumaku ogé Petunjuk EC/ECE sareng undang-undang anu berlaku di nagara anjeun. Upami suku cadang dipasang anu peryogi pamariksaan sareng/atanapi persetujuan saatos pas, bawa kendaraan anjeun ka stasiun uji langsung sareng parobihan kertas kendaraan.

Pariksa jeung lamun perlu tighten sadaya sambungan bolted sanggeus 50 km. torsi tightening baku dina Nm pikeun sambungan bolted kalawan kelas kakuatan 8.8. Pikeun torsi tightening husus tingal bengkel spesialis anjeun!

Punten perhatikeun yén panniers pas, palang tabrakan, kit nurunkeun pasak kaki (rider sareng pillion), pelat pembesar Kickstand, spoiler payun sareng penjaga mesin tiasa ngabatesan sudut lean sapédah!

Lamun modifikasi dijieun pikeun fairing, batang, handlebar, bagian fairing, jsb, pastikeun yén kabel listrik, garis marake, akselerator jeung kabel clutch anu refitted leres. Pariksa clearance, kadua sisi jeung konci steering pinuh.

Salawasna pegatkeun sambungan batré nalika digawé dina listrik!

Kami ngarékoméndasikeun motong pilem pelindung kana ukuran sarta nerapkeun ka wewengkon dampak anu kamungkinan chipped ku batu.

Gawé dina sistem marake jeung gantung kudu salawasna dilaksanakeun ku bengkel spesialis.

Beban maksimum dina rak bagasi nyaéta 5 kg! Rak bagasi ZegaProTC nyaeta 10 kg!

Upami asesoris asli atanapi asesoris aftermarket sanésna dianggo, pastikeun clearance, pas sareng ulah aya kontak sareng bagian sanés!

Larapkeun pelumas konvensional kana bolts stainless steel saméméh assembly.

Paréntah pas PDF ogé tiasa diunduh tina Touratech webwarung.

Parentah ningkatna

Parentah ningkatna
Parentah ningkatna

Parentah ningkatna
Parentah ningkatna
Parentah ningkatna
Parentah ningkatna
Parentah ningkatna
Parentah ningkatna

logo

Dokumén / Sumberdaya

TOURATECH 01-421-6831-0 Zega Evo Sistim bagasi [pdf] Buku Panduan
01-421-6831-0, Zega Evo Bagasi System, 01-421-6831-0 Zega Evo Bagasi System

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *