TOP RC hobi logo

TOP RC hobi TOP090B kilat 2100 Radio Control Modél Pesawat

TOP RC hobi TOP090B kilat 2100 Radio Control Modél Pesawat produk

Pernyataan:

  1. Mangga baca manual ieu taliti tur turutan parentah manual saméméh anjeun ngagunakeun produk ieu;
  2. Kapal terbang kami sanés cocooan, anu ngan ukur cocog pikeun manipulator anu ngalaman atanapi dina bimbingan pilot anu berpengalaman.
  3. Henteu disarankeun pikeun barudak di handapeun 14 taun.
  4. Mangga saluyukeun pesawat ieu nurutkeun parentah jeung pastikeun yén ramo jeung bagian séjén awak anjeun kaluar tina bagian puteran pesawat, atawa bisa ngabalukarkeun karuksakan kana pesawat atawa tatu pikeun awak anjeun.
  5. Ulah hiber dina badai guludug, angin kuat atawa cuaca goréng.
  6. Entong ngapung pesawat dimana aya kabel listrik di luhur, mobil, caket bandara, karéta api atanapi jalan raya.
  7. Entong ngapungkeun pesawat urang dimana seueur jalma. Pasihan diri anjeun seueur rohangan pikeun ngapung, sabab pesawat tiasa ngapung dina kecepatan anu luhur. Inget yén anjeun tanggung jawab kasalametan batur.
  8. Ulah nyobian nyekel pesawat nalika anjeun ngalayang eta.
  9. Pamaké kedah nanggung tanggung jawab pinuh pikeun operasi sareng pamakean anu leres ngeunaan modél ieu. Kami, Top RC sareng distributor mana waé urang moal nanggungjawaban kana tanggung jawab atanapi karugian kusabab operasi anu teu leres.

Perkenalan ringkes

Hatur nuhun pikeun ngagaleuh pesawat Lightning 2100 kami ti Top RC Hobby, mugia pesawat ieu bakal ngabagéakeun anjeun.

  • Kilat 2100 gampang pisan dirakit dina sababaraha menit sareng jangjangna tiasa dicabut sareng gampang pisan dibawa sareng dijaga.
  • Spars karbon anu dipasang dina fuselage sareng jangjang, ngajantenkeun Lightning 2100 kakuatan anu luhur sareng pastikeun pesawat moal bengkok salami penerbangan anu gancang.
  • Dikonpigurasikeun sareng jangjang kenca, jangjang katuhu sareng jangjang tengah, Lightning 2100 tiasa gampang dialihkeun kana ukuran Lightning 1500 anu langkung alit upami anjeun nyandak jangjang tengah, hiji modél anu anjeun mésér tapi nikmati dua pangalaman penerbangan anu béda.
  • 10 inci baling-baling anu tiasa dilipat, ngajantenkeun penerbangan kalayan efisien tinggi sareng ngajagi tina karusakan badarat.
  • Penampilan anu saé pisan kalayan proporsi anu saé, ngémutan jalma anu gaduh pangaruh visual anu saé pisan.
  • hiber pisan stabil sarta pintonan fléksibel, gampang pikeun ngadalikeun, bisa ngawujudkeun roll sarta penerbangan-speed tinggi.
  • Buntut pinuh-pindah, gampang pisan dikontrol.
  • Kalayan desain sampurna tina liang dissipation panas dina awak, motor, ESC jeung batré bisa leuwih tiis pinuh salila ngalayang-speed tinggi, nu ngajadikeun urang
    hiber pisan aman.
  • Dina panangtayungan skid badarat sareng spoiler, Lightning 2100 tiasa darat tina taneuh tanpa aya karusakan pikeun bagian busa.
  • Desain pushrod disumputkeun unik (elevatori pushrods disumputkeun dina busa) ngajadikeun model leuwih basajan tur nice.

Spesifikasi utama

  • Jangjang: 2100mm
  • Panjangna: 1016mm
  • Beurat: 1320g
  • Nempatkeun: 29159
  • Waktos hiber: 215 mnt

konfigurasi utama

  • Motor: C2415-1150KV
  • ESC: 40A
  • Servo: 9g (gear plastik) * 3 + 9g (gear logam) * 1
  • * Urang Sunda / Sistim C: 2.4GHz 4Ch / pilihan
  • Batré: 11.1V 2200mAh 20C/opsional

Konstitusi produk

Vérsi RTF
fuselage nu, jangjang utama, jangjang horisontal, Nyambungkeun Rod pikeun Jangjang horizontal, Nyambungkeun rod pikeun Jangjang Utama, Radio set, carjer, batré, Asesoris Kantong.TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 1

  • ARFversion
    Kit tanpa radio
  • Vérsi PNP
    Kit tanpa radio, carjer sareng batré
  • Vérsi KIT
    Tanpa bagian éléktronik

Prosés ngumpul

  1. Mangga cabut jangjang kénca, katuhu jeung tengah, jangjang nyambungkeun rod, kantong aksésori. Selapkeun rod panyambung kana jangjang tengah, teras sambungkeun jangjang kénca jeung katuhu ka jangjang tengah. Sambungkeun colokan bikang ti jangjang tengah ka kabel servo, lajeng ngalereskeun jangjang jeung screws nilon.TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 2
  2. Mangga cabut fuselage jeung jangjang horizontal, jangjang pondok nyambungkeun rod. Selapkeun rod nyambungkeun jangjang pondok kana liang assembly ti setir, lajeng ngadamel rod nyambungkeun nyelapkeun kana kénca jeung katuhu horizontals jangjang. Ngalereskeun jangjang kalayan screw. TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 3
  3. Nempatkeun jangjang utama dirakit ka posisi katuhu dina luhureun fuselage nu, ngalereskeun ogé jangjang jeung screws kana fuselage nu. TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 4
  4. Tutup kanopi, teras rakitan réngsé. TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 5

Léngkah adjustment

  1. Hurungkeun pamancar sareng pastikeun aya kakuatan anu cekap pikeun pamancar. Nyorong joystick tina switch throttle na throttle motong ka posisi panghandapna, sarta tetep switch motong séjén dina posisi netral.TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 6
  2. Mangga sambungkeun batréna ka colokan ESC, sarta nempatkeun batréna kana wadah batré ogé, ti nutup panutup batré. TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 7
  3. Mangga nyekel bagian tukang tina fuselage jeung nyorong throttle lalaunan, nu bisa pariksa naha motor bisa jalan atanapi henteu. TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 8
  4. Mangga parios collets pikeun ngonfirmasi naha éta jadi leupas atawa henteu, sarta pastikeun yén beungeut kontrol luyu jeung gerakan sahiji joystick. TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 9
  5. Pariksa puseur gravitasi sarta pastikeun yén CG pesawat kudu dina rentang sakumaha dituduhkeun ku panah.TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 10
  6. Réngsé adjustment pikeun "GS2100". TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 11

precautions kaamanan

  1. Upami anjeun gaduh simulator, kami nyarankeun yén anjeun tiasa ngalatih kaahlian anjeun ku simulator sateuacan anjeun ngapung modél ieu, anu bakal ngabantosan anjeun.
  2. Mangga naek pesawat di luhur 50 méter kalayan satengah throttle ngapung eta nalika anjeun ngapung eta pikeun kahiji kalina, mangka anjeun bakal wawuh jeung kinerja pesawat ieu.
  3. Anjeun kedah diajar kumaha ngadalikeun modél ieu sacara hambar, éta bakal ngirangan kamungkinan kacilakaan sareng manjangkeun umur pamakean pesawat.
  4. Radius péngkolan teu kedah sakedik teuing, atanapi éta bakal macet sareng bakal ningkatkeun kamungkinan kacilakaan.
  5. Nalika angkat atanapi badarat pesawat, anjeun kedah ngalawan angin.
  6.  Entong ngapung modél dina sirah anjeun atanapi di tukangeun anjeun, anjeun kedah ngapung modél di payuneun anjeun. TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 12

Métode ngecas na cautions

spésifikasi batré Li-Po (pangganti kasaimbangan).

spésifikasi

  • Masukan voltage: DC 10V ~ 15V
  • Kaluaran voltage: batré Li-Po 2S-3S
  • Ngecas ayeuna: 1.0A

Kaayaan Indikator

  • Héjo: Ngeusi batre lengkep & euweuh batré
  • Beureum: Ngecas
  • Batré dipariksa sacara misah.
  • Nalika voltage ngahontal 4.20V, prosés ngecas eureun.

operasi

  1. Teras colokkeun roko kana stop kontak na di mobil (Adaptor kedah dihubungkeun upami ngecas di bumi: sambungkeun adaptor ka stop kontak listrik bumi, teras colokkeun tungtung adaptor DC ka carjer). LED bakal ngahurungkeun héjo nunjukkeun geus siap pikeun ngecas.
  2. Sambungkeun batré ka carjer per tanda panganteur na. LED jadi beureum, nu hartina ngecas on jalan.
  3. Nalika LED kedip-kedip, carjer bakal ngasupkeun stage tina ngecas arus netes. LED ngahurungkeun héjo nalika dicas pinuh, sarta batréna bakal dipaké iraha wae. TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 13

mere nyaho

  1. Nalika ngecas nuju prosés, punten ulah ngajantenkeun caket kana bahan anu gampang kaduruk.
  2. Nyangka batré poli Li, carjer ieu teu diwenangkeun pikeun jenis séjén batré.
  3. Nalika ngecas, punten jauhkeun tina jangkauan Barudak.
  4. Nalika carjer ieu keur dipake, punten ulah dileungitkeun jeung ninggalkeun eta unwatched, lamun aya Abnormalitas lumangsung (saperti indikator kakuatan pareum, suhu batré naek gancang, jsb) eureun ngecas langsung.
  5. Punten ulah nganggo kakuatan sareng kaluaran voltage langkung luhur tibatan 15V.
  6. Punten ulah ngabongkar carjer atanapi asesorisna.
  7. Lamun batréna teu tiis handap, punten ulah pangjurung pikeun ngeusi batre.

mere nyaho

  1. Dicas pinuh dina teu leuwih ti 1 A voltage ku ngagunakeun carjer anu ditangtukeun.
  2. Kudu discharged handapeun 10C voltage tapi Ngahindarkeun waktu ngurangan panjang teuing pikeun ngarugikeun batréna.
  3. Malikan deui lengkah kahiji jeung kadua hiji atawa dua kali.
  4. Nalika batré Li-poli disimpen leuwih ti 3 bulan, éta perlu recharged pikeun ngajaga vol natage, sarta mastikeun waktu hirupna.

Instruksi Kasalametan batré Li-Po / Ni-MH

  1. Ulah ngabongkar atawa ngarekonstruksikeun batréna.
  2. Entong sirkuit pondok batréna.
  3. Entong nganggo atanapi tinggalkeun batré caket seuneu, kompor atanapi tempat anu dipanaskeun (leuwih ti 80 ℃).
  4. Ulah neuleumkeun batré dina cai atawa cai laut, ulah meunang baseuh.
  5. Ulah ngecas batré handapeun sinar panonpoé blazing.
  6. Ulah nyabut paku kana batréna, pencét éta ku palu atanapi tapak.
  7. Ulah mangaruhan atawa ngalungkeun batréna.
  8. Ulah make batré jeung karuksakan conspicuous atawa deformasi.
  9. Ulah ngecas batré haneut. Ngidinan pikeun niiskeun lengkep sateuacan nyobian ngeusi batre.
  10. Ulah ngabalikeun muatan atawa leuwih ngurangan batré.
  11. Ulah sambungkeun batréna ka stop kontak carjer biasa atawa jack roko mobil.
  12. Entong nganggo batré pikeun alat anu teu ditangtukeun.
  13. Ulah noél batré bocor langsung, mangga ngumbah kulit Anjeun atawa pakean ku cai lamun aranjeunna bedewed ku cairan bocor tina batréna.
  14. Ulah campur batré Li-Poly jeung batré un-chargeable séjén dina pamakéan.
  15. Ulah neruskeun ngeusi batre dina jangka waktu nu geus ditangtukeun.
  16. Ulah nempatkeun batréna kana oven microwave atawa wadahna tekanan tinggi.
  17. Ulah make batré abnormal.
  18. Ulah make atawa nyimpen batréna dina cahya panonpoé.
  19. Entong nganggo batré caket tempat dimana ngahasilkeun listrik statik (leuwih 64V).
  20. Entong ngeusi batre nalika suhu lingkungan sahandapeun 0 ℃ atanapi langkung ti 45 ℃.
  21. Upami anjeun mendakan batréna bocor, bau atanapi teu normal, lirén nganggo éta sareng balikkeun ka anu ngajual.
  22. Sawaktos batréna keur ngecas, punten ulah nyieun deukeut bahan kaduruk!
  23. Jauhkeun aki ti barudak.
  24. Anggo carjer anu ditangtukeun sareng perhatikeun sarat ngecas (dina 1A).
  25. Nalika nganggo budak leutik, kolot kedah nunjukkeun aranjeunna kana petunjuk anu leres.

Pamérésan masalah

masalah Bisa Nyababkeun leyuran
 

Pesawat moal ngaréspon throttlebut ngaréspon kadali sanés.

 

-ESC henteu pakarang.

Saluran -Throttle dibalikkeun.

 

-Tambah throttle iteuk sareng throttle motong kana setélan panghandapna.

-Saluran throttle balikeun kana pamancar.

 

Sora baling-baling tambahan atanapi geter tambahan.

 

Spinner rusak, baling-baling, motor atanapi motor dipasang.

-Lose kipas sareng bagian spinner.

-Propellor dipasang mundur.

 

-Ganti bagian anu rusak.

-Tighten bagian pikeun propeller adaptor, propeller na spinner.

-Miceun tur masang baling-baling leres.

 

Ngurangan waktos hiber atanapi pesawat kirang kuat.

 

-Biaya batré lampu kirang.

-pamasang dipasang mundur.

-Batré lampu rusak.

 

-Benerkeun ngeusi batre hiber.

-Ganti batré hiber tur turutan batré hiber

paréntah.

 

Permukaan kontrol henteu ngalih, atanapi lambat pikeun ngaréspon input input.

 

Permukaan -Control, tanduk kontrol, hubungan atanapi karusakan servo.

-Kawat rusak atanapi sambungan leupas.

 

-Ganti atanapi ngalereskeun bagian anu rusak sareng ngaluyukeun kadali.

-Naha ngalakukeun cek koneksi pikeun sambungan kabel leupas.

 

Kadali dibalikkeun.

 

Saluran dibalikkeun dina pamancar.

 

Laksanakeun tés arah kontrol sareng saluyukeun kadali pikeun pesawat sareng pemancar.

-Motor kaleungitan kakuatan

-Motor listrik pulsa teras motor kaleungitan listrik.

-Rusak kana motor, atanapi batréna.

-Kaleungitan kakuatan pikeun pesawat.

-ESC nganggo standar lemes Low Voltage Cutoff (LVC).

-Milampah cek batré, pamancar, panarima, ESC, motor sareng kabel pikeun karusakan (gentos sakumaha diperyogikeun).

-Sawat darat geuwat sareng ngeusi batre hiber.

 

LED dina panarima kedip-kedip lalaunan.

 

 

Kaleungitan listrik pikeun panarima.

 

-Check sambungan tina ESC ka panarima.

-Check servos pikeun ngaruksak.

-Pariksa hubungan pikeun ngariung.

Pitunjuk ngungkulan

Pamariksaan taneuh anu ketat kedah dilakukeun sateuacan unggal penerbangan, anu sacara efektif tiasa ngahindarkeun kacilakaan penerbangan.

  1. Pariksa lamun screws sakabeh pesawat dipasang di tempat atawa henteu, leungeun servo jeung tanduk disambungkeun dipercaya atawa henteu jeung jangjang ngaropéa dikonci atanapi henteu.
  2. Pasang batré sareng saluyukeun pusat gravitasi pesawat ka posisi anu disarankeun dina manual.
  3. Pastikeun batré kakuatan, batré pamancar kadali jauh, jsb dicas pinuh sarta dina kaayaan kerja dipercaya.
  4. Gently nyorong throttle pikeun mariksa lamun baling-baling keur ngahurungkeun leres atanapi henteu.
  5. Saatos sadaya pamariksaan réngsé, penerbangan tiasa ngamimitian. Penerbangan munggaran pikeun pamula peryogi bantosan para peminat anu berpengalaman pikeun nyegah kacilakaan penerbangan kusabab operasi anu teu leres.

Ngeunaan waktos hiber

Waktos hiber anu disarankeun ku produsén nyaéta ngagunakeun batré anu dipénta, sareng uji penerbangan réngsé ku para peminat anu ngalaman dina dinten angin. Waktu hiber ieu aya hubunganana sareng parameter batré, beurat pesawat, kaayaan hiber sareng metode hiber. Kaayaan anu béda-béda tiasa nyababkeun waktos hiber anu béda.
Disarankeun yén peminat ngagunakeun "fungsi timing" tina kadali jauh salila hiber. Disarankeun yén waktu hiber awal diatur dina 4 menit.
Lamun aya alarm mundur, mangga darat pesawat jeung ngukur vol batrétage. Dina ahir période ngurangan batré, éta dilarang ngapung pesawat kana zona leeward (ujung jauh tina arah angin) pikeun nyegah pesawat teu bisa balik aman alatan kakuatan cukup.

Suku cadang pikeun Lightning2100TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 14TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 15TOP RC HOBI TOP090B Lightning 2100 Modél Kontrol Radio Pesawat Gbr 16

www.toprchobby.com

Telp: 0086- (0) 755-27908315
Fax: 0086-(0)755-27908325

Dokumén / Sumberdaya

TOP RC hobi TOP090B kilat 2100 Radio Control Modél Pesawat [pdf] Buku Panduan
TOP090B, Kilat 2100 Radio Control Modél Kapal Terbang, Radio Control Modél Pesawat, Control Modél Kapal Terbang, Modél Pesawat, TOP090B, Kapal Terbang

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *