Logo THETFORD

Logo THETFORD 2

Gening sareng hatur nuhun kanggo ngagaleuh produk Thetford.

Manual Pamilik

di luhurview

Selamat pikeun anjeun mésér sistem Sani-Con Turbo - cara anu paling bersih, paling saniter, sareng merenah pikeun ngosongkeun tank RV anjeun!

ikon peringatan
Maca sareng ngartos peringatan anu didaptarkeun dina dokumén ieu sateuacan anjeun ngaoperasikeun atanapi ngalayanan sistem ieu. Upami anjeun henteu nurut kana peringatan ieu aya résiko kaleungitan harta benda, cilaka, atanapi éléktrokusi. Entong ngarobih unit ieu sabab ieu tiasa nyababkeun karusakan harta benda, cilaka, atanapi éléktrusi.

Thetford Corporation henteu nampi tanggung jawab atanapi tanggel waler pikeun ngarusak peralatan, cilaka, atanapi maot anu tiasa akibat tina pamasangan sistem, jasa, atanapi operasi anu teu leres.

Thetford Corporation nyarankeun yén kerja pipa sareng listrik dilakukeun ku tukang dagang anu dilisensikeun. Idin lokal sareng patuh kode diperyogikeun.

Awas sareng Peringatan
Maca sareng ngartos peringatan sareng perhatosan anu didaptarkeun dina dokumen ieu sateuacan anjeun ngaoperasikeun, atanapi ngalayanan unit ieu.

ikon peringatan
Anggo alat pelindung diri anu pas nalika nganggo sistem Sani-Con.

sababna
Entong ngarobih unit ieu, sabab ieu tiasa ngahasilkeun karuksakan atanapi cilaka.

  • Siram ngan ukur limbah organik sareng jaringan wc. Entong siram tulisan anu teu leyur sapertos produk kabersihan awéwé, anduk kertas, atanapi anduk beueus, sabab ieu bakal ngarusak macerator sareng wasiat batal jaminan anjeun.
  • Pikeun ngahindarkeun kagagalan pompa, upami anjeun nganggo selang kebon aksésori dina tungtung nozel, pastikeun yén diameter jero selang nyaéta 3/4 lebet. (1.9 cm) atanapi langkung ageung.

sababna
Entong ngantep pompa na garing, sabab ieu tiasa ngarusak macerator.

Patarosan?

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi peryogi bantosan, mangga hubungi Palanggan di 1-800-543-1219, sayogi Senén dugi ka Jumaah 8 enjing ka 6 sonten, Waktos Standar Wétan.

Majelis tank

THETFORD SANICON Turbo 700 -

 

mere nyaho Pamasangan saleresna tiasa bénten-bénten.

A. Majelis Sanson TurboTank.
B. 3 "Pelabuhan Inlet (4x).
C. 5 "Pelabuhan Pelepasan.
D. Kawat Kalungguhan Kaluar.
E. Panutup aksés Impeller Pump.
F. 5 "Selang Pelepasan.
G. Novel Universal.
H. Cap Noz ageung.
I. Cap Nozél Leutik.
J. Selang Panyimpenan Kompartemen.
K. Bayonet RV solokan (manual override).
L. Plumbing hésé ngaleupaskeun selang.
M. Gate Valve (hideung, kulawu, manual over-ride); jumlah klep beda-beda numutkeun setelan pembinaan.
N. Gray tank.
O. Hideung tank.

operasi

Pasang kana stasiun pompa

mere nyahoTingal Gbr. 1.

  1. Buka kompartemen gudang selang (J); tarik kaluar selang (F) sareng nozel (G) kalayan topi; tong pegatkeun sambungan ti pelatih.

mere nyaho Cabut cap (H) pikeun perpanjangan selang pinuh.

  1. Buka konci tutup nozel ageung (H).
  2. Ngagantelkeun nozel universal (G) pikeun stasiun dump.

 TANK BLACKWATER

mere nyaho Tingal Gbr. 1

  1. PASTIkeun nozel universal (G) aman dipasang dina stasiun dump! Tingali kana prosedur "Pasangkeun ka Stasion Dump".

mere nyaho Tip Pikeun Panyimpenan Anu Langkung Bersih: Ngosongkeun bak cai hideung heula, ngamungkinkeun cai kulawu pikeun ngabersihan sistem.

  1. Klep gerbang bak cai hideung kabuka (M).
  2. Hurungkeun pompa.
  3. Entong tinggalkeun unit henteu diurus; tank 40 galon pinuh peryogi sakitar hiji menit pikeun dieksploitasi.

mere nyaho Tip: Selang mekar nalika cairan ngalih ka tempat pembuangan sareng kontrak nalika bak kosong.

  1. Pareuman pompa.
  2. Tutup klep gerbang bak cai hideung (M).

TANPA AIR GRAY KURUNG (S)

mere nyaho Tingal Gbr. 1

  1. PASTIkeun nozel universal (G) aman dipasang dina stasiun dump! Tingali kana prosedur "Pasangkeun ka Stasion Dump".
    mere nyaho Tip Pikeun Panyimpenan Anu Langkung Bersih: Ngosongkeun bak cai hideung heula, ngamungkinkeun cai kulawu pikeun ngabersihan sistem.
  2. Klep gerbang tank cai abu kabuka (M).
  3. Hurungkeun pompa.
  4. Entong tinggalkeun unit henteu dijaga; tank 40 galon pinuh peryogi sakitar hiji menit kanggo ngusir.
    mere nyaho Tip: Selang mekar nalika cairan ngalir ka stasiun dump sareng kontrak nalika bak kosong.
  5. Pareuman pompa.
  6. Tutup klep gerbang bak cai abu (M).
  7. Balikan Léngkah 2-6 pikeun bak abu sékundér.

mere nyaho Bypass cai abu tiasa dimungkinkeun upami plumbing debit na henteu ngalir kaluhur.

NYiapkeun selang pikeun nyimpen

mere nyaho tingal Gbr. 1.

  1. Pastikeun pompa pareum.
  2. Selang solokan (F) ku nahan sudut anu condong pikeun ngarahkeun kaleuwihan cai kana tempat pembuangan.
    mere nyahoTip Pikeun Ngaleueut langkung gancang: Ninggalkeun klep gerbang abu-abu (M) kabuka ngamungkinkeun selang pikeun curhat sareng ngagancangkeun prosés na.
  3. Pegatkeun sambungan nozel (G) ti stasiun dum.
  4. Pasang cap (s) (H, Abdi).
  5. Selang balikkeun ka kompartemen selang pelatih (J); tinggalkeun selang sambung sareng palatih.

Pitunjuk anu ngabantosan

  • Kosongkeun cai hideung heula. Anggo cai kulawu kanggo bilas selang saatos évakuasi cai hideung.
  • Selang tambahan tiasa dipésér ti Thetford sareng dianggo manjangan panjang selang évakuasi. Sambungkeun selang nganggo 1.5 in. (3.8 cm) gandeng berduri sareng clamp.
  • Upami anjeun badé manjangkeun selang évakuasi, sambungkeun selang kebon diameter 3/4 inci (1.9 cm) ka tungtung nozel. Entong manjangan selang saluareun 150 (45 m).

mere nyaho Selang évakuasi anu langkung panjang ngirangan tingkat aliran.

  • Sateuacan nyimpen selang, pastikeun yén sadaya cairan parantos lemes tina selang.

mere nyaho Bypass cai abu tiasa dimungkinkeun upami plumbing debit na henteu ngalir kaluhur.

Ngaleungitkeun halangan

mere nyahoNgaleungitkeun sistem berpotensi tiasa nyababkeun kabutuhan O-ring anyar. Pastikeun gaduh # 238 Buna N O-Ring (1x) dina leungeun sateuacan nuturkeun léngkah ieu. Alat jasa sayogi kanggo dipésér langsung ti Palayanan Palanggan.

  1. Pastikeun sadaya eusi parantos dikuras tina sistem. Upami manual over-ride (K) parantos dipasang, angkat tutup bayonet, sareng klep gerbang kabuka (M) pikeun saluran eusi Eusi.
    mere nyaho Pastikeun anjeun ngagaduhan wadah pikeun néwak cairan sistem.
  2. Pilarian Impeller Access Cap (E); nyabut sekrup (6x).
  3. Cabut halangan ti perumahan impeller (henteu ditampilkeun - tempatna diluhur (E).
    sababna Entong cabut pompa perumahan handap. Halangan WAJIB dileungitkeun ngalangkungan inlet impeller.
  4. Ganti O-Ring, Access Cap, sareng Screws. Service Kit hadir sareng sadaya bagian anyar anu diperyogikeun pikeun dipasang deui.
    sababna Pasang sekrup dina pola bintang. ULAH ngaleupaskeun torsi 20 pon.
  5. Mastikeun klep gerbang bypass manual anu langkung-numpak (M) ditutup; pasang deui cap bayonet.
  6. Operasi sistem nganggo cai kulawu; mariksa kabocoran.

Manual Over-ride (Opsional)

mere nyaho Pamasangan opsional. Éta henteu tiasa dipasang dina unit anjeun.

  1. Milarian sambungan anu langkung numpak manual (K); cabut tutup bayonét.
  2. Sambungkeun selang solokan 3 "(henteu dieusian): hiji tungtung ka (K), tungtung séjén pikeun stasiun pembuangan.
  3. Buka klep gerbang over-ride manual.
  4. Buka klep Gerbang Cai Hideung; nyanggakeun eusi kana solokan.
  5. Tutup cai Gerbang Cai Hideung.
  6. Buka klep Gerbang Cai Cai; nyanggakeun eusi kana solokan.
  7. Tutup klep Gerbang Cai Cai.
  8. Tutup klep gerbang over-ride manual.
  9. Putus sambungan sareng selang solokan bersih.
  10. Pasang Manual Over-ride Bayonet Cap (K).

Mangsa usum salju
Unit Sani-Con

  1. Pastikeun sadaya bak kosong.
  2. Tuangkeun antifreeze RV kana bak cai hideung kosong (O).
    mere nyaho Pastikeun anjeun ngagaduhan wadah pikeun néwak cairan sistem.
  3. Hurungkeun pompa.
  4. Ngajalankeun pompa dugi ka anti beku mimiti ngaleupaskeun tina nozel universal (G).
  5. Hurungkeun pompa saklar ka posisi Pareuman.
  6. Selang solokan (F) ku nahan sudut anu condong pikeun ngaleupaskeun kaleuleuwihan cai; selang balik ka posisi panyimpenan.

Pamérésan masalah

Pamérésan masalah

masalah leyuran
Tekanan pembuangan limbah lirén atanapi turun sacara dramatis.
  • Naha tank tangkepna kosong?
  • Kalayan pompa hurung, milari lokasi anu béda-béda ékspansi selang; parios halangan dina waktos éta.
  • Hurungkeun saklar pompa kana posisi Pareuman:
  • Pikeun mariksa arahan dina selang ( F): Sacara visual mariksa perkara asing anu dipasang dina selang ku ngalirkeun leungeun anjeun sareng selang.
  • Pikeun mariksa OBSTRUCTION IN IMPELLER: Tingali liwat cap aksés anu jelas (E) dina pompa pikeun halangan. Catetan: Eusi cairan dina sistem tiasa nyegah pamariksaan visual.
  • Gagal ngabersihan bakiak tiasa nyababkeun karusakan dina pompa, anu bakal ngabatalkeun garansi.
Pompa na beroperasi, tapi henteu aya cairan anu diusir.
  • Naha tank tangkepna kosong?
  • Pariksa yén klep Gerbang RV kabuka.
  • Pompa na tiasa disumbat.
Motor moal lumpat. Mastikeun:
  • Pompa dihurungkeun. Batré RV dieusi.
  • Pemutus sirkuit / sekering tiasa dianggo.
  • Pompa nampi voltage.
  • Objek asing henteu nyegah operasi impeller
Kumaha kuring ngabongkar sistem pikeun mariksa objék anu dipasang dina pompa? Tingali kana "Panyabutan Penghalang" dina kaca 7

garansi

Pikeun istilah jaminan anu ditetepkeun, ulangview pernyataan jaminan hiji halaman - tingali www.thetford.com.

mere nyaho Punten pasihkeun Nomer Serial (aya dina stiker tank) kanggo telepon ka layanan palanggan sareng masalah jaminan.

Pakakas Palayanan

THETFORD SANICON Turbo 700 - THETFORD SANICON Turbo 700

 ref Henteu N ° N. °  gambaran
SK1 97518 Majelis tank
SK2 97514 Tutup Nozel, Taman Selang Tutup, Nozel Gasket
SK3 97517 Cover Akses, O-Ring, Screws (6x)
SK4 97520 Nozzle, Clamp
SK5 97521 Selang, Clamp, sareng Coupler

Patarosan?

Tingali ka dealer anjeun pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan produk Thetford.
Atanapi, nyerat atanapi nelepon:

THETFORD SANICON Turbo 700 - 2

Tempatkeun stiker nomer sérial dina kotak ieu.

www.thetford.com

Dicitak di Amérika Serikat
Sani-Con Turbo

Dokumén / Sumberdaya

THETFORD SANICON Turbo 700 [pdf] Buku Panduan Pamilik
THETFORD, SANICON, TURBO 700

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.