Térmomér Candi Digital
KD-2201

Térmomér Candi Digital KD-2201

Didamel ku: K-Jump Health Co., Ltd Didamel di Cina

Daptar eusi
Térmomér Candi Digital
Modél KD-2201
SUMBER KASA GAYA
SIZE AAA 1.5V x 2 (kalebet)
JAMINAN:
Sataun ti Tanggal

PEMBELIAN (teu kaasup batré)
Hal-hal Penting Diperhatoskeun ………………… .2
Identipikasi Bagian ………………………… ..4
Persiapan kanggo Paké ……………………… .4
Kumaha Ngoperasikeun Térmométer …… ..6
Modeu Mémori ……………………………… 8
Beberesih sareng Perawatan ……………………… 10
Ngungkulan ………………………… ..11
Spésifikasi ……………………………… ..12
Jaminan Terbatas ………………………… 13
Pernyataan FCC ………………………… ..14

PENTING!
Baca instruksi manual sateuacan nganggo térmométer

Mimiti Dipimitian

  1. Pasang batréna kana térmométer. Pastikeun polaritasna leres.
  2. Pencet sareng lepaskeun tombol POWER. Unit bakal bip sakali. Antosan dugi ka bip deui dua kali sareng ngan ukur ° F nunjukkeun dina tampilan.
  3. Tempat sareng tahan usik térmométer pageuh kana kulit di daérah candi sareng antosan sababaraha detik alatna bakal bip sakali deui.
  4. Maca suhu dina tampilan.
Suhu dina tampilan

Hal-hal Penting pikeun Terang

  1. Anggo térmométer pikeun ngukur suhu candi anjeun hungkul, daérah antara juru luar soca sareng garis rambut, pas kana artéri temporal.
  2. Entong nempatkeun térmométer dina jaringan parut, sorés kabuka atanapi abrasi.
  3. Ngagunakeun terapi ubar tiasa naékkeun suhu dahi, anu tiasa ngakibatkeun pangukuran lepat.
  4. Entong dibongkar unit kecuali ngagentos batréna.
  5. Barudak henteu kedah nganggo térmométer tanpa pangawasan sawawa.
  6. Entong lungsur atanapi ngalaan termometer kana shock listrik sabab ieu tiasa mangaruhan pangaruh na.
  7. Térmométer sanés buktina cai. Entong teuleum dina cai atanapi cairan naon waé.
  8. Pikeun mastikeun bacaan anu leres, antosan sahenteuna 2 menit antara pangukuran kontinyu pikeun térmométer pikeun balik kana suhu kamar.
  9. Entong nganggo termometer nalika bahan kaduruk aya.
  10. Ngeureunkeun ngagunakeun upami thermometer beroperasi sacara teu normal atanapi upami négakeun gangguan.
  11. Ngabersihan usik térmométer saatos unggal pangukuran.
  12. Entong nyandak pangukuran upami daérah candi nembé kakeunaan sinar panonpoé langsung, panas hawu atanapi aliran AC sabab ieu tiasa nyababkeun bacaan anu lepat.
  13. Upami térmométer parantos disimpen atanapi disimpen dina suhu anu tiis, antosan sakedik 1 jam sateuacanna angkat deui ka suhu rohangan normal sateuacan ngukur.
  14. Kinerja alat tiasa didegradasi upami dioperasikeun atanapi disimpen di luar suhu sareng kisaran asor anu nyatakeun atanapi upami suhu pasiénna handapeun suhu ambien (kamar).
  15. Suhu awak, sapertos tekanan getih, beda-beda ti jalma ka jalma. Dina siang dinten éta tiasa dibasajankeun 95.9 dugi ka 100.0 ° F (35.5 dugi ka 37.8 ° C). Kanggo sababaraha jalma tiasa aya bedana antara candi sareng suhu awakna. Kami ngarékoméndasikeun diajar suhu candi normal anjeun nalika séhat sahingga anjeun tiasa mendakan tempat naék nalika anjeun gering. Kanggo akurasi, pastikeun sareng ngukur luas candi anu sami unggal waktos.
  16. Hindarkeun nyandak pangukuran sahenteuna 30 menit saatos latihan fisik, mandi atanapi tuang.
  17. Pastikeun daérah temporal garing sareng bersih tina kesang, solokan, sareng sajabana.
  18. Alatna ditujukeun pikeun panggunaan Consumer hungkul.
  19. Kalibrasi disarankeun unggal dua taun.

Identipikasi Bagian

Identipikasi Bagian

Naon nilai suhu normal?

Suhu awak manusa bénten-bénten ti jalma ka jalma sareng suhu awak hiji jalma tiasa turun naek sadidinten. Ku alatan éta, penting pisan pikeun terang kisaran suhu awak normal anjeun. Maka kami nyarankeun ngukur diri nalika séhat pikeun netepkeun suhu rujukan anu bakal ngabantosan anjeun langkung yakin kana suhu anu diukur nalika gering.

Persiapan kanggo Paké

Masang / Ngaganti Batre

  1. Tarik tutup batréna dina arah anu dituduhkeun.
  2. Sateuacan masang batré énggal anjeun kedah ngabersihkeun ujung kontak logam tina aki ogé sumber cai logam sareng kontak dina kompartemen batréna.
  3. Pasang 2 batré AAA énggal dina kompartemen batréna ati-ati pikeun cocog sareng polaritas anu leres.
  4. Ganti tutup batréna kalayan aman.
accu

Perhatosan:

  1. Entong miceun aki di tempat sampah.
  2. Daur mulang atanapi atur batréna anu dipaké salaku limbah bahaya.
  3. Pernah miceun aki-aki dina seuneu.
  4. Miceun aki-aki tilas dina daur ulang sampah waé.
  5. Entong ngeusi ulang, nempatkeun ka tukang atanapi ngabongkar. Ieu tiasa nyababkeun ledakan, kabocoran sareng cilaka.

Awas:

  1. Ganti ku 2 aki anyar dina waktos anu sami.
  2. Entong dicampur basa, standar (karbon-seng) sareng batré anu tiasa dieusi (nikel-cadmium) sareng dianggo dina waktos anu sami. Salawasna nganggo batréna 'sapertos'.

Kumaha Ngoperasikeun térmométer

1. Pencét tombol POWER pikeun ngahurungkeun unit. Sora bip nuturkeun.

Hurungkeun

2. Mémori terakhir ditampilkeun.

Memori terakhir

3. Anjeun bakal nguping 2 suara bip teras skala ngukur sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 4

skala ngukur

4. Tempatkeun thermometer dina candi. Éta bakal bip hiji waktos kanggo nunjukkeun parantosan pangukuran.

5. Upami bacaan suhu langkung ti 99.5 ° F (37.5 ° C), dalapan suara bip anu berturut-turut bakal kadéngé (alarm muriang) nunjukkeun suhu luhur

6. Sakali pangukuran parantos dilakukeun, anjeun bakal nguping 2 suara bip nunjukkeun yén bacaan parantos dirékam sareng parantos siap maca deui. Nanging, kami henteu nyarankeun pangukuran anu teras-terasan.

ukuran

7. Pareuman unit ku mencét tombol POWER, atanapi unit bakal otomatis pareum saatos 1 menit teu aktip.

Pareuman

Ganti antara Fahrenheit sareng Skala Centigrade:
Anjeun tiasa ngalih antara ° F atanapi ° C ku mencét sareng nahan tombol POWER deui dina 3 detik saatos ngaktipkeun alat. Pintonanna bakal nunjukkeun CH kalayan ° F atanapi ° C

mencét jeung nahan

Modeu Mémori

Ngémutan Mémori
Ngahapus Kenangan

Diberesihkeun sareng Kamanusaaneunana

Diberesihkeun sareng Kamanusaaneunana

Pamérésan masalah

Pamérésan masalah

spésifikasi

spésifikasi

jaminan dugi

jaminan dugi

Pernyataan FCC

Pernyataan FCC

Patarosan ngeunaan Buku Panduan anjeun? Pasang dina koméntar!

Gabung paguneman

1 Comment

  1. Térmométer kuring moal masihan kuring suhu nalika kuring nahan kana sirah? Naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun ngalereskeun ieu?

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.