TELTONIKA-LOGO

TELTONIKA TRB142 Industrial terjal LTE RS232 Gateway

TELTONIKA-TR-142-Industrial Rugge-dLTE-RS232-Gateway-PRODUCT

di luhurVIEW

TELTONIKA-TR-142-Industrial Rugge-dLTE-RS232-Gateway-Gbr-1

PIN9 Panyambung DBXNUMX

  1. TELTONIKA-TR-142-Industrial Rugge-dLTE-RS232-Gateway-Gbr-2 Henteu dianggo.
  2. Data anu Ditampi (RX) - kaluaran.
  3. Data anu dikirimkeun (TX) - input.
  4. Henteu dianggo.
  5. Taneuh (GND).
  6. Henteu dianggo.
  7. Ménta data pikeun ngirim (RTS) - input.
  8. Data Hapus pikeun ngirim (CTS) - kaluaran.
  9. Henteu dianggo.

PINOUT SOCKET DAYA

TELTONIKA-TR-142-Industrial Rugge-dLTE-RS232-Gateway-Gbr-3

Pamasangan Hardware

TELTONIKA-TR-142-Industrial Rugge-dLTE-RS232-Gateway-Gbr-4

  1. Buka konci dua bolts hex panel deui sareng cabut panel tukangna.
  2. Lebetkeun kartu SIM anjeun kana stop kontak SIM.
  3. Pasangkeun panel sareng kencengkeun baud hex.
  4. Pasangkeun anténeu mobile (torsi maks 0.4 N · m / 3.5 lbf · in) teras sambungkeun kabel USB.

Konfigurasi parangkat

  1. Ngahurungkeun alat sareng sambungkeun kabel USB kana komputer anjeun.
  2. Ngidinan gateway pikeun boot up. Ieu tiasa dugi ka 30 detik.
  3. OS komputer anjeun kedah ngadeteksi alat USB sareng masang supirna.
  4. Pikeun nuliskeun gateway Web panganteur (WebUI), ngetik http://192.168.2.1 kana URL pikeun browser Internét anjeun.
  5. Anggo inpormasi login anu dipidangkeun dina gambar A nalika dipenta pikeun oténtikasi.
  6. Saatos log in merhatoskeun indikasi Kakuatan Sinyal ditampilkeun dina widget Mobile (gambar B). Pikeun ngamaksimalkeun kinerja sélulér cobian saluyukeun anteneu atanapi robih lokasi alat anjeun pikeun ngahontal kaayaan sinyal anu pangsaéna.

TELTONIKA-TR-142-Industrial Rugge-dLTE-RS232-Gateway-Gbr-5

INFORMASI Téknis

TELTONIKA-TR-142-Industrial Rugge-dLTE-RS232-Gateway-Gbr-6

  • Kode urutan gumantung.
  • Anteneu gain luhur bisa disambungkeun pikeun ngimbangan atenuasi kabel lamun kabel dipaké. Pamaké tanggung jawab pikeun patuh kana peraturan hukum.

INFORMASI KASELAMATAN

Gerbang TRB142 kedah dianggo saluyu sareng sadaya hukum nasional sareng internasional anu berlaku sareng larangan khusus anu ngatur panggunaan modul komunikasi dina aplikasi sareng lingkungan anu ditunjuk. Ku ieu, TELTONIKA NETWORKS nyatakeun yén TRB142 ieu saluyu sareng sarat penting sareng katangtuan anu relevan dina Directive 2014/53/EU.

Pitunjuk Pitunjuk:
Sambungkeun adaptor daya pikeun ngahurungkeun alat. Buka 192.168.2.1 dina anjeun web browser pikeun mastikeunana. Inpormasi lengkep ngeunaan https://wiki.teltonika-networks.com/

Téks lengkep tina deklarasi EU ngeunaan kasaluyuan sayogi dina alamat Internét ieu: https://wiki.teltonika-networks.com/view/TRB142_CE/RED

Dokumén / Sumberdaya

TELTONIKA TRB142 Industrial terjal LTE RS232 Gateway [pdf] Pituduh Pamaké
TRB142, Industrial Terjal LTE RS232 Gateway, Terjal LTE RS232 Gateway, LTE RS232 Gateway, TRB142, RS232 Gateway

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *