SoundSurge 55 (TT-BH055) Headphone Digital Noise Cancelling

spésifikasi produk

Nomer produk -  Taotronics SoundSurge 55
Unit drive -  40mm dinamis
Vérsi Bluetooth -  5.0
Dékode audio -  SBC, AAC, aptX
Kapasitas batré -  750mAh
Ketahanan -   Nirkabel salami 30 jam, tiasa disambungkeun kana kabel sumber audio 3.5mm kanggo neraskeun anggo
Ngecas waktos -   Fungsi muatan gancang: 5 menit tiasa nyayogikeun waktos maén 2 jam
Beurat -  287g

parentah

  • Papasangan Bluetooth
    1. Pencét panjang tombol daya dugi ka lampu LED ngagenclang beureum sareng biru
    2. Hurungkeun pasangan Bluetooth tina telepon sélulér "Taotronics SoundSurge 55"
  • Cara ngareset
    1. Upami headset henteu tiasa dipasangkeun sareng telepon sélulérna, punten hapunten heula catetan pamasangan telepon sélulérna
    2. Punten pencét sareng tahan tombol daya sareng tombol polumeu dina waktos anu sami dugi ka LED ngagenclang lampu ungu 2 kali, teras hurungkeun earphone na.
    Reset parantos réngsé.
    3. Masangkeun deui telepon
  • parentah
    1. Hurungkeun sareng pareuman: pencét-lami tombol daya
    2. Saluyukeun tingkat polumeu: pencét polumeu +/- konci sakali
    3. Ganti lagu: pencét-lami kenop polumeu +/-
    4. Puterkeun / reureuhkeun, waleran / hang-up: pencét tombol kakuatan sakali (pencét lami salami 2 detik kanggo nolak)
    5. Asistén sora: Tanpa muterkeun musik, pencét sareng tahan tombol kakuatan salami 2 detik teras lepaskeun saatos ngupingkeun nada ajakan
    6. Penyesuaian modeu ANC: Pencét panjang tombol ANC pikeun ngahurungkeun modeu Travel, pencét pondok pikeun ngahurungkeun kantor (Kantor), sareng modeu sekitar

Manual Pamaké TaoTronics TT-BH055 - Unduh [dioptimalkeun]
Manual Pamaké TaoTronics TT-BH055 - download

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.