BATCADDY X8 Pro Electric Golf Caddy Manual Pamaké

Manual Pamaké X8 Series X8 Pro X8R PERHATOSAN: Mangga turutan sagala parentah assembly. BACA parentah taliti pikeun ngarti prosedur operasi samemeh Anjeun beroperasi caddy Anjeun. DAFTAR PACKAGING X8 Pro 1 Caddy Frame 1 Roda Tunggal Anti-Tip Roda & Pin 2 Roda Pungkur (Kénca & Katuhu) 1 Pek Batré (Batre, Kantong, Timbal) 1 Carjer…

Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy Pamaké Manual

Manual pamaké X8 Series X8 Pro X8RATTENTION: Mangga turutan sagala parentah assembly. BACA parentah taliti pikeun ngarti prosedur operasi samemeh Anjeun beroperasi caddy Anjeun. DAFTAR PACKAGING X8 Pro 1 Caddy Frame 1 Roda Tunggal Anti-Tip Roda & Pin 2 Roda Pungkur (Kénca & Katuhu) 1 Pek Batré (Batre, Kantong, Timbal) 1 Charger 1 …