HYPERX Cloud II Wireless Gaming Headsét Pituduh Pamaké

Karya dina kamajuan Cloud II Wireless Gaming Headsét HyperX Cloud II Wireless Gaming Headsét Overview ABCDEHGIL Pituduh Mimitian Gancang FJA LED Status B Tombol daya C Mic bisu / tombol monitoring mic D Port muatan USB-C E Port mikropon F Roda polumeu G Mikropon anu tiasa dicabut …

CORSAIR RDA0032 Wireless Gaming Headset User Guide

VIRTUOSO RGB WIRELESS XT High-Fidelity Gaming Headset with Spatial Audio PACKAGE CONTENTS SECTION A — CORSAIR VIRTUOSO RGB WIRELESS XT headset B — Wireless USB transmitter C — USB charging cable D — Storage pouch E — 3.5mm inline controller F — Quick start guide CONTROLS AND FEATURES SECTION A — Wireless/Wired mode operation selector …

MPOW T1 Wireless Gaming Headsét Pituduh Pamaké

T1 Wireless Gaming Headset ISEDC RÿSS warning Alat ieu luyu jeung Inovasi, Élmu sarta Pangwangunan Ékonomi Kanada lisénsi-dibebaskeun standar RSS (e). Operasi tunduk kana dua kaayaan di handap ieu: (1) alat ieu teu tiasa nyababkeun gangguan, sareng (2) alat ieu kedah nampi gangguan naon waé, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi alat anu henteu dipikahoyong. Le..onjunc…

EPOS H3PRO Hybrid Wireless Gaming Headsét Pituduh Pamaké

H3PRO Hybrid Wireless kaulinan Headsét kalawan dongle latency lemah sareng Bluetooth Guide Gancang Modél: SCBT26 | BTD 800 USB Eusi pakét Ngahurungkeun/nonaktipkeun headset Kamungkinan sambungan Nyambungkeun headset liwat dongle Nyambungkeun headset liwat kabel konsol atawa Bluetooth Nyambungkeun ka PC liwat USB & ngeusi batre Nyaluyukeun jeung make headset…

abinGO BT60 Wireless kaulinan Headsét Pituduh pamaké

BT60 / Wireless Gaming Headsét Pituduh Mimitian Gancang SPESIFIKASI Vérsi Nirkabel: 5.0 Frékuénsi: 2.4GHz-2.4835GHz Waktos Gawé: 20-30 jam Waktos Ngecas: 3 jam Batré: 300mAh Syarat Ngecas: DC5V / 1A Port Ngecas: USB-C Speaker: φ50mm Sensitipitas: 120dB+-3db Impedansi: 32Ω±3Ω Réspon Frékuénsi: 20Hz-20,000Hz Mikropon: -42dB±5dB Eusi Paket: ① 1x BT60 Headsét Kaulinan ② 1x Kabel Ngecas USB-C ③ Cable 1x AUX…

AOC GH401 Wireless Gaming Headsét Pituduh Pamaké

GH401 Headsét Kaulinan Gancang Mimitian Guide naon dina kotak produk leuwihVIEW MICROPHONE MUTE/UNMUTE CHARGING Lamun headset Anjeun dipegatkeun sambungan tina alat kaulinan Anjeun tur euweuh operasi dipigawé dina lima menit. headset bakal otomatis pareum. Nalika kabel audio 3.5mm disambungkeun, headset bakal otomatis pareum sareng asupkeun kabel…

MASTER DYNAMIC MG20 Wireless Gaming Headset Guide Pamaké

MG 20 QUICKSTART POWERING ON Pencét jeung Tahan ON/OFF (> 1 detik) tombol pikeun kakuatan ON. Tingkat batré bakal dipintonkeun dina ngamimitian. Pikeun ngahemat daya batre, M620 kalebet ON / OFF deteksi sirah. MG20 bakal pareum saatos 10 menit teu dianggo. PAIRING Adaptor Low-Latency MG20 hadir sareng USB nirkabel latén-rendah…

KOFIRE UG-06 Wireless Gaming Headset Manual Pamaké

UG-06 PANDUAN PENGGUNA Lampu Indikator LED Katerangan Status Papasangan LED Biru jeung Hejo Kedip-kedip LED Bulao Power On Biru tetep hurung salamina Mode Nirkabel LED Biru hurung lalaunan sawaktos musik diputer, LED Biru tetep hurung salamina nalika direureuhkeun Status Telepon Masuk Lampu LED biru tina mic boom bakal tetep hurung salamina saatos headphone…

SOMiC GS609 Wireless Gaming Headset Instruksi Manual

Parentah Operasi Katerangan ngeunaan fungsi tombol Saklar daya (Pencét lila pikeun 3 detik pikeun ngahurungkeun jeung mareuman) Saklar mode (Pencét tombol ieu bisa pindah tilu rupa épék sora kaulinan / live streaming / audio-video lamun éta hasil dipasangkeun. modeu Game default nalika dihurungkeun) Switch lampu RGB (klik sakali pikeun mareuman…