CHOETECH Q5004 PD 20W Wall Charger Manual Pamaké

CHOETECH Q5004 PD 20W Carjer Tembok Cara Nganggo Colokkeun Sambungkeun Kabel USB-C anu Cocog Ngecas telepon anjeun, tablet atanapi alat USB-C anu sanés Input Spésifikasi: AC 100-240V 50/60Hz 0.6A (Max) Kaluaran: DC 5.0V =3.0A atanapi 9.0V=2.22A atanapi 12.0V=1.67A (MAX) Total Kaluaran: 20.0 W (Max) Perhatosan Pikeun mastikeun kinerja anu pangsaéna, kami nyarankeun pisan ngagunakeun…

INSIGNIA NS-PWLG3 USB-C Témbok Charger Guide Instalasi

PANDUAN SETUP CEPAT Pangecas Tembok USB-C NS-PWLG3 / NS-PWLG3-C Eusi PAKET Carjer daya Kabel USB-C / kabel singkronisasi Panungtun Setup Gancang Sateuacan nganggo produk anyar anjeun, mangga baca parentah ieu pikeun nyegah karuksakan. CIRI Dua port USB-C pikeun kakuatan nepi ka 100 W pikeun gancang ngeusi batre alat nu cocog Hiji port USB tambahan pikeun ngeusi batre…

RAVPOWER JPRP-PC145 65W 2-Port témbok carjer Manual pamaké

Tetep Mode Powered: RP-PC145 RAVPower PD Pioneer 65W 2-Port témbok carjer Manual pamaké Hatur nuhun pikeun purchasing produk RAVPower. Mangga baca Pituduh Pamaké ieu sacara saksama saencan ngagunakeun produk jeung tahan pikeun rujukan ka hareup. Diagram Produk RAVPower Wall Charger Pituduh Pamaké Tipe-C ka Tipe-C Kabel USB Hatur nuhun Kartu Spésifikasi Modél RP-PC145 Input 100-240V~ …

RIVIAN PT00057325-A Témbok Charger Instalasi Guide

PT00057325-A Témbok Charger Témbok Pituduh Instalasi Séptémber 2021 NOMOR PRODUK PT00057325-A © 2021 Rivian Automotive, LLC. Sadaya hak disimpen. Sadaya inpormasi dina dokumén ieu sareng sadaya parangkat lunak kendaraan tunduk kana hak cipta sareng hak cipta intelektual sanés tina Rivian Automotive, LLC, afiliasina, atanapi pemberi lisénsina. Bahan ieu teu tiasa dirobih, diproduksi, atanapi…

EZQuest X60030 Ultimate Power Mini 30W GaN USB-C PD Pituduh Pangecas Tembok

EZQuest X60030 Ultimate Power Mini 30W GaN USB-C PD Wall Charger Paket Eusi • UltimatePower Mini 30W Wall Charger • Gancang Setup Guide Sambungkeun UltimatePower Mini 30W Wall Charger ka stop kontak Pake kabel USB-C to Lightning kanggo alat Lightning sareng nganggo USB -C ka kabel USB-C pikeun alat USB-C pikeun ngeusi batre…

Kmart témbok carjer USB-C JLR-74816-PD Manual pamaké

Charger Tembok USB-C Pangiriman Gancang Tunggal 42986911 JLR-74816-PD Pikeun Aman Anjeun : Perhatosan Dina kasus darurat, punten cabut stop kontak listrik *Kasus darurat kalebet Haseup tina unit Parobihan bentuk Cairan atanapi bocor bahan Turun & rusak casing atanapi bagian. Pikeun nyegah seuneu atanapi shock listrik, ulah ngalaan unit ieu ka hujan atanapi…

RAMPOW 39W 3.0 Dual Port USB témbok carjer RBA13 Guide pamaké

Rincian Produk Dokumén RBA13 Produk– Pangeusi: USB Charger, RAMBOW 39W Gancang Charger 3.0 Dual Port USB Wall Charger sareng Foldable Colokan, Fast Charger Cocog sareng iPhone 11 Pro Max/12 Pro Max/Mini/Xs/XS Max/XR/X/8 , iPad, Samsung, HTC, LG, sarta parameter Fungsi More: Interface Type Dipeunteun digawé voltage Arus input maksimum Parameter Protokol Dirojong USB A*2 AC 100-240V 50-60Hz …

ACEFAST A5 Gancang Charger Tembok Pituduh Pamaké

Pituduh Mimiti Gancang pikeun: A5/A6/A7/A8 Produk Diagram Eusi Paket PD32W (USB-C+USB-A) dual port carjer Manual Pamaké Hatur nuhun pikeun meuli PD32W (USB-C+USB-A) dual-port carjer . Mangga baca manual pamaké ieu taliti tur nyimpen eta pikeun rujukan ka hareup. Upami anjeun peryogi bantosan, mangga ngahubungi tim dukungan kami kalayan nomer modél produk anjeun sareng pesenan Amazon…

CANYON CNE-CHA06 5A 4-Port USB témbok carjer Guide pamaké

4 - port carjer témbok USB, 5A CNE-CHA06 Guide Gancang v 1.1 Manual pamaké. 4-port USB témbok carjer, 5A Fitur: Smart calakan Chip Input Voltage: AC 100-240V Kaluaran Voltage& Ayeuna: DC 5V-5000mA Jumlah palabuhan USB: 4 Suhu operasi: 0 – 40°C Suhu gudang: – 20°C nepi ka 60°C Dimensi: EU: 96.8*52.48*28.5 mm (L*W*D)/ UK: 90*53.8*50.9 mm…

CANYON CNE-CHA07 ngecas Gancang 3.0 témbok carjer Guide pamaké

CANYON CNE-CHA07 Gancang Charger 3.0 Wall Charger Pitunjuk Pamaké: Smart Intelligent Chip Technology "Quck charge 3.0" Input Voltage: AC 100-240V Kaluaran Voltage & Ayeuna: DC USB 5V/2.4A (Max) QC3.0 5V/2.4A, 9V/2A, 12V/1.5A Jumlah palabuhan USB: 2 Suhu operasi: 0 – 40°C Suhu gudang: – 20°C nepi ka 60°C Diménsi: EU: 96.8*52.48*28.5 mm (L*W*D)/UK: 90*53.8*50.9 …