Pitunjuk Swann Spotlight outdoor Kaméra Kaamanan

Swann Spotlight Pitunjuk Kaméra Kaamanan Luar Pitunjuk Pamaké SWIFI-SPOTCAM KAMERA OVERVIEW POWER THE CAMERA Sambungkeun kaméra kana adaptor listrik nganggo kabel kakuatan & éternet, teras pasang adaptor listrik kana stop kontak listrik, sapertos ieu di handap. Pastikeun kaméra aya dina jangkauan jaringan Wi-Fi anu anjeun badé sambungkeun. …