Spotify Connect - Ngamimitian

Spotify Connect With Spotify Connect, anjeun tiasa ngupingkeun spéker, TV, sareng alat sanés nganggo aplikasi Spotify salaku jarak jauh. Pariksa Spotify Madhab pikeun alat anu cocog. Upami anjeun henteu ningali anu anjeun di ditu, anjeun tiasa parios ka pabrikna. Ngamimitian Mimiti, pastikeun: Sadaya alat dina jaringan WiFi sami. Aplikasi Spotify anjeun nyaéta […]