Manual Parentah Lampu Gantung Surya SUNFORCE

Gening pikeun anjeun mésér produk Sunforce. Produk ieu dirarancang pikeun spésifikasi sareng standar téknis anu paling luhur. Bakal nyadiakeun taun pamakéan bébas pangropéa. Mangga baca parentah ieu tuntas saméméh instalasi, teras nyimpen dina tempat anu aman pikeun rujukan ka hareup. Upami iraha waé anjeun teu écés ngeunaan produk ieu atanapi peryogi bantosan salajengna…