Jieun 5886915 Digital Skala Smart kalawan Bluetooth sarta App Pamaké Manual

Jieun Skala Smart Digital 5886915 sareng Bluetooth sareng Aplikasi Hatur nuhun pikeun milih skala kami. Sateuacan nganggo alat, sareng pikeun mastikeun panggunaan anu pangsaéna, baca petunjuk ieu sacara saksama. Pancegahan kaamanan anu dilampirkeun di dieu ngirangan résiko maot, tatu, sareng kejutan listrik nalika dipatuhi kalayan leres. Simpen manual dina tempat anu aman pikeun…

SCUBAPRO Smart + Pro Wireless Tank Pressure Transmitter Parentah

TRANSMITTER SMART+ PRO PITUDUH USER Gbr. 1 Gbr. 2 WWW.SCUBAPRO.COM P/N 06.205.683 v1.0 – 10/2021 PERHATOSAN: sateuacan…

INFINITY Smart Pro Pijat Korsi Pituduh Instalasi

Pituduh Majelis Kursi Pijat Pro Kursi Pijat www.infinitymassagechairs.com/assembly-tutorials pikeun lalajo video assembly. http://www.infinitymassagechairs.com/assembly-tutorials Lengkah 1: Taliti pariksa eusi kotak kana detil handap, mastikeun sakabeh eusi anu accounted pikeun. Upami aya anu leungit, mangga ngahubungi INFINITY pa 603-910-5000. Ulah balik deui ka tempat meuli. Lengkah 2: Sambungkeun kabel listrik korsi…