ALORAIR Sentinel HDi90 Dehumidifier kalawan Pompa Instruksi Manual

ALORAIR Sentinel HDi90 Dehumidifier sareng Pendaptaran Garansi Pompa Wilujeng mésér Sentinel Dehumidifier énggal. Dehumidifier anyar anjeun hadir sareng rencana jaminan anu diperpanjang. Pikeun ngadaptar, cukup eusian sareng mulangkeun formulir jaminan anu disayogikeun dina kotak dehumidifier anjeun. Pastikeun perhatikeun nomer séri dehumidifier anjeun sabab anjeun peryogina pikeun pendaptaran. Kasalametan…

ALORAIR Sentinel HDi90 Dehumidifier Parentah

PureAiro HEPA Max 770 Air Scrubber Instruksi Manual Model#: Sentinel HDi90 Power Supply: 110/120VAC, 60 Hz, 5.5–AmpRefrigerant Motor Dilindungan Termal: R410a, 24.3 Ons Tekanan Desain Maksimum: 35 Bar Sisi Luhur…………… 15 Bar Kapasitas Sisi Lemah: 90 PPD @ 80°F, 60% Nomer Seri RH: S01055 Dijieun di RRC Tanggal produksi: 2019 -01-09 saluyu jeung UL STD.507 …

ALORAIR Sentinel HDi90 Basement Dehumidifier kalawan Manual Pamaké Pompa

Sentinel HDi90 Basement Dehumidifier with Pump User Manual  AlorAir Solutions INC. Add:14752 Yorba Ct Chino CA 91710 US Tel: 1-888-990-7469 E-mail: sales@alorair.com Specifications are subject to change without notice. Warranty Registration Congratulations on purchasing a new Sentinel Dehumidifier. Your new dehumidifier comes with an extended warranty plan. To register, simply fill out and return the …

Pitunjuk Instalasi ALORAIR Sentinel HDi90

ALORAIR Sentinel HDi90 Panduan Instalasi Pendaptaran Jaminan Wilujeng mésér Sentinel Dehumidifier énggal. Dehumidifier anyar anjeun hadir kalawan rencana jaminan éksténsif. Pikeun ngadaptar, cukup eusian sareng mulangkeun formulir jaminan anu disayogikeun dina kotak dehumidifier anjeun. Pastikeun perhatikeun nomer séri dehumidifier anjeun sabab anjeun peryogina pikeun pendaptaran. Catetan Kasalametan…