Apple Watch Series SE 44mm 2022 Smart Watch Pamaké Manual

Apple Watch Series SE 44mm 2022 Smart Watch Sateuacan nganggo Apple Watch, ulangview Pituduh Pamaké Apple Watch di support.apple.com/guide/watch. Anjeun ogé tiasa nganggo Apple Books pikeun ngaunduh pituduh (upami sayogi). Simpen dokuméntasi pikeun rujukan ka hareup. Kasalametan jeung Penanganan Tempo "Kaamanan jeung penanganan" dina Pituduh Pamaké Apple Watch. Apple Watch, sistem operasina, sareng sénsor kaséhatan henteu…