Apple Irregular Rhythm Notification Pitur Pitur Software

Apple Irregular Rhythm Notification Pitur Software Parentah pikeun Pamakéan Irregular Rhythm Notification Pitunjuk Pitur Pamakéan Apple Inc. One Apple Park Way Cupertino, CA 95014, USA www.apple.com INDIKASI PAKAI Fitur Irregular Rhythm Notification (IRNF) nyaéta software wungkul. aplikasi médis mobile anu dimaksudkeun pikeun dipaké kalawan Apple Watch. Fitur nganalisa pulsa…