Honeywell Reflector Panel manaskeun Guide Instalasi

Honeywell Reflector Panel Heater Guide Instalasi 1 Perkenalan The Reflector Panel Heater dirancang pikeun dipaké kalawan Searchline Excel Palang Saluran detektor gas infra red (tingali manual 2104M0511 pikeun detil salajengna ngeunaan sistem ieu). Panel Pemanas Reflektor ngagantikeun reflektor retro glazed ganda standar dina aplikasi dimana aya résiko kondensasi lumangsung dina ...