pendoo 32814564 Vacuum Sealer Mesin Manual pamaké

Manual Pamaké Mesin Vakum Sealer Tips Haneut Pikeun kasalametan anjeun, buka tutup luhur ti dua sisi mesin, PERNAH noel bar sealing pemanasan konéng pikeun nyegah kaduruk, utamana sanggeus sealing. Pastikeun anjeun ngagunakeun kantong sealing husus dirancang pikeun kadaharan sistem vakum sealing kalawan tékstur dina hiji atawa dua sisi; …