INSIGNIA NS-RCFNA-19 Parentah Jauh Control

Diajar kumaha masangkeun kadali jauh Insignia NS-RCFNA-19 anjeun sareng TV anjeun. Turutan parentah hambalan-demi-hambalan pikeun papasangan suks├ęs. Alat ieu saluyu sareng bagian 15 tina Aturan FCC. Pastikeun patuh sareng ngahindarkeun gangguan anu ngabahayakeun ku tip anu mangpaat.