INSIGNIA NS-HTBOLT1 Tembok-Gunung ngagantian Hardware Kit Guide pamaké

INSIGNIA NS-HTBOLT1 Tembok-Mount Ngagantian Hardware Kit CIRI kit hardware lengkep pikeun masang TV anyar ka témbok aya Gunung Ngarojong TV nepi ka 90 inci (ukuran diagonal) atawa nepi ka 125 lbs. lamun dipasang luyu jeung parentah TV jeung témbok dipasang Catetan: Teu kaasup hardware pikeun masang TV dipasang ...