ALORAIR Storm Pro LGR Commercial-Grade Dehumidifier Pituduh Pamaké

ALORAIR Storm Pro LGR Commercial-Grade Dehumidifier Storm Pro LGR Commercial-Grade Dehumidifier Catetan Kasalametan Dehumidifier Storm Series Anjeun kudu dijaga jeung dilayanan ku teknisi mumpuni. Dehumidifiers badai dimaksudkeun pikeun pamakéan ngan lamun Unit ieu dipasang dina tingkat sarta posisi orientasi tegak. Ngoperasikeun unit dina posisi anu sanés tiasa nyababkeun cai…