anko LD-K1045 Cordless Cai Ketel Pamaké Manual

anko LD-K1045 Manual Pamaké Ketel Cai Tanpa Kabel –Parentah Kasalametan Penting– Dimaksudkeun Pamakéan Ketel ditujukeun ngan ukur pikeun cai anu ngagolak. Pemanasan susu, inuman berkarbonat atanapi cairan sanésna bakal nyababkeun gangguan atanapi ngarusak alat. Perkakas dimaksudkeun pikeun pamakéan rumah tangga wungkul. Teu cocog pikeun pamakéan komérsial. BAHAYA pikeun barudak sareng gering…