Pitunjuk Pamaké Sapédah JETSON Electric

JETSON Electric Bike User Guide Peringatan Kasalametan Sateuacan dianggo, mangga baca manual pangguna sareng peringatan kaamanan sacara saksama, sareng pastikeun anjeun ngartos sareng nampi sadaya petunjuk kaamanan. Pamaké bakal nanggungjawaban kanggo leungitna atanapi karusakan anu disababkeun ku panggunaan anu teu leres. Sateuacan unggal siklus operasi, operator kedah ngalakukeun…