JBL L75MS Integrated Music System Guide Pamaké

JBL L75MS Integrated Music System Integrated Music System Verify Box Eusi Nangtukeun Speaker Lokasi Nyetél switch kontur bass dumasar kana jarak speaker ka wates sisi kayaning tembok jeung jero lomari buku atawa kabinet. Nalika caket kana wates saklar kedah aya dina posisi -3dB pikeun ngajaga tingkat bass…