JBL Endurance Peak in-Ear Waterproof Sport Headphones Manual Pamaké

JBL Endurance Peak in-Ear Waterproof Sport Headphones Spésifikasi MERK: JBL EAR PLACEMENT: Dina Ceuli WARNA: Hideung TEKNOLOGI KONEKTIVITAS: Bluetooth FORM FACTOR: Dina Ceuli WATERPROOF: IPX7 PLAYBACK: 28 jam Perkenalan Nuansa hideung Kalayan headphone JBL Endurance PEAK, leupaskeun sadaya headphone PEAK JBL Endurance. restraints sarta nyiapkeun pikeun ngalakukeun dina tingkat nu leuwih luhur. Ngarasakeun genah anu lengkep…