JBL Bioskop SB190 2.1 Pituduh Pamaké Saluran Soundbar

Bioskop SB190 2.1 Saluran Soundbar PANDUAN MULAI CEPAT JBL CINEMA SB190 FPO HA_JBL_Bar Bioskop SB190_QSG_Global_DV1_V2.indd 1 3/17/2021 11:23:11 AM HA_JBL_Bar Bioskop SB190_Qual produk, baca lambar kaamanan taliti. FR Avant d'utiliser ce produit, lisez attentivement la fiche de sécurité. DA Læs sikkerhedsarket omhyggeligt, før du bruger dette …

JBL Xtreme 3 spéker lambar spésifikasi

BL Xtreme 3 Portabel spiker waterproof spésifikasi Lambaran Unleash sora kuat madhab. Kolam renang. Piknik. Ngan nongkrong. Musik ngajadikeun pésta. Spéker Bluetooth portabel JBL Xtreme 3 kalayan gampang ngirimkeun sora JBL Asli Pro anu ageung. Kalayan opat supir sareng dua JBL Bass Radiators, sora anu kuat narik sadayana, sareng kalayan PartyBoost, anjeun tiasa…

JBL Xtreme 3 Speaker Bluetooth Gancang Mimitian Guide

Speaker JBL Xtreme 3 Pituduh Mimiti Gancang Naon anu aya dina kotak BLUETOOTH PAIRING PLAY PARTYBOOST APLIKASI NGEcas POWERBANK WATERPROOF DUSTPROOF IP677 TECH SPEC Transduser: 2 x 70 mm woofer / 2 x 2.75'', 2 x 20'', 2 x 0.75 inci, 2 x 25 mm, 2 x 25 mm tweeter XNUMX x XNUMXW RMS woofer + XNUMX x XNUMXW RMS tweeter (AC…

JBL Xtreme 2 Bluetooth Speaker spésifikasi

Speaker Bluetooth JBL Xtreme 2 Ngaluarkeun sora anu kuat dimana-mana. JBL Xtreme 2 mangrupikeun spiker Bluetooth portabel pamungkas anu gampang nganteurkeun sora stereo dinamis sareng immersive. Spékerna dilengkepan ku opat supir, dua Radiator Bass JBL, batré Li-ion 10,000mAh anu tiasa dicas deui anu ngadukung dugi ka 15 jam waktos maén. Di luhureun ieu, speaker…

JBL Xtreme 2 Speaker Bluetooth Gancang Mimitian Guide

Speaker Bluetooth JBL Xtreme 2 1. Naon anu aya dina kotakna 2. Tombol 3. Sambungan 4. Sambungan Bluetooth Bluetooth Kontrol musik Speakerphone 5. Asisten sora Ketok "Asisten Sora" dina aplikasi JBL Connect, pikeun ngadamel tombol "" salaku konci aktivasina. tina Siri atanapi Google Now dina telepon anjeun. Pencét tombol "" dina spéker…

JBL Partybox 100 spésifikasi spéker nirkabel

JBL Partybox 100 Speaker pésta Bluetooth portabel anu kuat sareng acara lampu dinamis Janten Loud, Bangga, Siap Pikeun Pesta! Bawa pihak kalawan kakuatan portabel JBL PartyBox 100. Hurungkeun peuting. Pilih acara cahaya anu sampurna atanapi ngantepkeun musik milih suasana. Nyampur. Pop dina daptar puter tina…

JBL Partybox 100 Manual Pamilik

JBL Partybox 100 Gancang Mimitian Guide Naon dina kotak Leuwihview Panel luhur 1) • Indikator tingkat batré. 2) • Pencét pikeun ngahurungkeun atawa mareuman kakuatan. 3) • Pencét pikeun ngasupkeun mode papasangan Bluetooth. • Pencét jeung tahan 20 detik pikeun mopohokeun sadaya alat nu disapasangkeun. 4) • Pencét pikeun pindah antara pola cahaya anu béda. …

JBL Partybox 1000 Manual Pamilik

JBL PARTYBOX 1000 Speaker Manual Pamilik PITUDUH PENTING Kasalametan Pikeun sakabéh produk: Baca parentah ieu. Tetep parentah ieu. Heed sagala warnings. Turutan sagala parentah. Ulah meungpeuk sagala bukaan ventilasi. Pasang alat ieu saluyu sareng pitunjuk produsén. Entong pasang alat ieu caket sumber panas sapertos radiator, register panas, kompor atanapi…

Speaker Partéi JBL PartyBox On-The-Go sareng Pituduh Pamaké Bluetooth

Speaker Partéi On-The-Go JBL PartyBox sareng Bluetooth Sateuacan nganggo produk ieu, baca lambaran kaamanan sacara saksama. LEUWIHVIEW INSTALASI Kuantitas kabel listrik, jinis colokan sareng kuantitas mikropon béda-béda dumasar daérah. Ngecas pinuh spiker saméméh pamakéan outdoor. Puter pikeun nyaluyukeun gain (pikeun mikropon kabel wungkul). Puter pikeun nyaluyukeun volume mikropon, gema, treble, sareng bass masing-masing. …

JBL SB190 2.1 saluran 380 Watt Sora Bar Guide pamaké

JBL SB190 2.1 Channel 380 Watt Sound Bar Sateuacan nganggo produk ieu, baca lambaran kaamanan sacara saksama. INSIDE BOX * Kuantitas kabel listrik sareng jinis colokan béda-béda dumasar daérah. DIMENSI TV (HDMI ARC) TV (HDMI eARC) POWER ON/OFF Subwoofer sareng soundbar bakal otomatis dipasangkeun nalika duanana diaktipkeun. DOLBY ATMOS® (VIRTUAL)…