INSIGNIA NS-HBTSS116 Bluetooth rak Speakers Guide Instalasi

INSIGNIA NS-HBTSS116 Speaker Rak Bluetooth Eusi PAKET Speaker (2) Kabel audio 3.5mm Kabel RCA Speaker Kawat Kawat Jauh sareng batré Pitunjuk Setup Gancang CIRI Ngalirkeun sacara nirkabel tina alat Bluetooth mana waé Kontrol volume, treble, sareng bass dina panel samping NFC pikeun gampang Bluetooth. paring Desain hemat energi anu efisien tinggi pikeun konsumsi daya anu rendah TEMANGKEUN ANDA…

INSIGNIA NS-PWLG3 USB-C Témbok Charger Guide Instalasi

PANDUAN SETUP CEPAT Pangecas Tembok USB-C NS-PWLG3 / NS-PWLG3-C Eusi PAKET Carjer daya Kabel USB-C / kabel singkronisasi Panungtun Setup Gancang Sateuacan nganggo produk anyar anjeun, mangga baca parentah ieu pikeun nyegah karuksakan. CIRI Dua port USB-C pikeun kakuatan nepi ka 100 W pikeun gancang ngeusi batre alat nu cocog Hiji port USB tambahan pikeun ngeusi batre…

INSIGNIA NS-EK17SG2 1.7 L Ketel Kaca Listrik sareng Pitunjuk Pamaké Infuser Teh

INSIGNIA NS-EK17SG2 1.7 L Ketel Kaca Éléktrik sareng Infuser Teh PITUDUH PENTING KASELAMATAN Baca sadaya petunjuk sateuacan dianggo Sateuacan nyambungkeun ketel ka catu daya, pariksa yén vol.tage dituduhkeun dina alat (underside dasar ketel) pakait jeung voltage di imah anjeun. Upami ieu henteu masalahna, hubungi dealer anjeun sareng…

INSIGNIA NS-AWCB4CM-C Manual Parentah Kabel Ngecas Magnét

INSIGNIA NS-AWCB4CM-C Magnetic Ngecas CIRI CIRI Bemper manajemén kabel silicone tetep di tempat sanajan eta nabrak. Catetan: Kabel ngecas magnét anjeun rada gedé tibatan Kabel Ngecas Apple® asli pikeun kabel ngecas magnét Apple® Watch. MULUNGKEUN KABEL Anginkeun kabel kana bemper pangatur kabel dugi ka tungtung nganggo…

INSIGNIA NS-PA3C6E USB-C mun Ethernet Adaptor Guide pamaké

NS-PA3C6E USB-C to Ethernet Adapter User Guide Eusi PAKET USB-C to Gigabit Ethernet Adapter Guide Setup Gancang SYARAT SYSTEM Windows® 10 32 bit & 64 bit, macOS 10.12 through 11.4, and Chrome OS 67 through 90 Computer with a USB- C port Sateuacan nganggo produk anyar anjeun, mangga baca parentah ieu pikeun nyegah karuksakan nanaon. FITUR …

INSIGNIA NS-APLWH2 nyucikeun hawa Panungtun pamaké Room badag

INSIGNIA NS-APLWH2 Air Purifier Big Room User Guide PANDUAN Kasalametan PENTING PERHATOSAN Pikeun Ngurangan Résiko Seuneu, Setrum Listrik, ATAWA Cidera Paké di jero rohangan wungkul. Entong dianggo pikeun tujuan naon waé sanés anu dijelaskeun dina pituduh pangguna ieu. Paké ngan asesoris dianjurkeun produsén urang. Entong dianggo nganggo kabel atanapi colokan anu rusak. Upami alatna…

INSIGNIA NS-SCR120FIX19W Maneuh Pigura Projector Screen Instalasi Guide

Pituduh Majelis Layar Proyektor Bingkai Maneuh NS-SCR120FIX19W / NS-SCR100FIX19WSaméméh ngagunakeun produk anyar anjeun, mangga baca parentah ieu pikeun nyegah karuksakan. Eusi PITUDUH PENTING Kasalametan Ulah masang produk dina permukaan eternit. Anjeun tiasa dipasang dina permukaan bata, permukaan beton, sareng permukaan kai (ketebalan kai langkung ti 0.5 inci [12 mm]). …

INSIGNIA NS-HTVMFAB 19-39 Inci Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun Pituduh Pamasangan TV

PANDUAN INSTALASI Pasang Tembok Posisi Maneuh pikeun TV 19–39 inci NS-HTVMFABBéméh ngagunakeun produk anyar anjeun, mangga baca parentah ieu pikeun nyegah karuksakan. Inpormasi sareng spésifikasi kasalametan PERHATOSAN: PITUDUH KASELAMATAN PENTING - SIMPAN PITUDUH IEU - BACA SELURUH PANDUAN SAMPAI MANGKEUN beurat TV maksimum: 35 lbs. (15.8 kg) Ukuran layar: 19 inci nepi ka 39…

INSIGNIA NS-CZ50WH0 5 atawa 7 Cu. Ft. Dada Freezer Guide pamaké

INSIGNIA NS-CZ50WH0 5 atawa 7 Cu. Ft. Pendahuluan Chest Freezer Wilujeng mésér produk Insignia kualitas luhur. NS-CZ50WH0-C anjeun, NS-CZ50WH0-C, NS-CZ70WH0, atanapi NS-CZ70WH0-C ngagambarkeun kaayaan seni dina desain freezer dada sareng dirancang pikeun pagelaran anu tiasa dipercaya sareng henteu aya masalah. PITUDUH KASELAMATAN PENTING PERHATOSAN: RISIKO KASUAUAN / BAHAN KAduruk Alat ieu…