Apple HT208931 Smart Watch Instruksi Manual

Apple HT208931 Smart Watch The Irregular Rhythm Notification Feature (IRNF) nyaéta aplikasi médis sélulér wungkul software anu dimaksudkeun pikeun dianggo sareng Apple Watch. Fitur éta nganalisa data denyut nadi pikeun ngaidentipikasi épisode irama jantung anu henteu teratur anu nunjukkeun fibrilasi atrium (AFib) sareng masihan béwara ka pangguna. Fitur ieu dimaksudkeun…