Jetson JBOLT-BLK Bolt Lipat numpak listrik dina Buku Panduan

Jetson JBOLT-BLK Bolt Lipat numpak listrik dina Peringatan Kasalametan Sateuacan dianggo, mangga baca manual sareng peringatan kaamanan sacara saksama, sareng pastikeun anjeun ngartos sareng nampi sadaya petunjuk kaamanan. Pamaké bakal nanggungjawaban kanggo leungitna atanapi karusakan anu disababkeun ku pamakean anu teu leres. Sateuacan unggal siklus operasi, operator kedah ngalaksanakeun…