Insignia NS-RMT8D21 Dalapan-alat Universal Guide Pamaké Jauh

Insignia NS-RMT8D21 Eight-device Universal Remote Perkenalan Hatur nuhun pikeun meuli Insignia Eight-device Universal Remote Control. Jauh ieu tiasa dianggo pikeun ngontrol TV, alat streaming, kotak set top, pamuter Blu-ray atanapi DVD, bar sora atanapi panampi audio, sareng alat bantu, sareng gaduh sababaraha fitur tambahan pikeun ngajantenkeun…