BISSELL 2894 ICONpet Tepi tanpa kabel vacuum cleaner Guide pamaké

BISSELL 2894 ICONpet Edge Cordless Vacuum Cleaner Petunjuk Kasalametan Penting Baca Sadaya Petunjuk Sateuacan Nganggo Perkakas Anjeun. Nalika nganggo alat listrik, pancegahan dasar kedah diperhatoskeun, kalebet ieu: PERHATOSAN Pikeun ngirangan résiko seuneu, kasetrum listrik, atanapi cidera: jaga rambut, pakean longgar, ramo, sareng sadaya bagian awak tina bukaan sareng…

BISSELL 2953F Ikon Tepi Panungtun Pamaké Vacuum Cleaner Tanpa Kabel

ICON™ EDGE CORDLESS VACUUM 2953F SERIES Buka online pikeun panjelasan komprehensif ngeunaan produk anjeun! Pitunjuk ieu ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun dianggo heula, kalebet nyetél, ngagunakeun, sareng ngajaga mesin anjeun, tapi online anjeun bakal mendakan sumber tambahan sapertos tip sareng ngungkulan masalah, video, pendaptaran produk, suku cadang, sareng seueur deui. Buka BISSELL.com. PENTING…