scheppach EB1700 Bumi Auger Instruksi Manual

Art. No. 5904702903 / 5904702904 AusgabeNr. 5904702850 Rev.Nr. 28/10/2020 EB1700 Earth auger Tarjamahan tina manual instruksi aslina PERHATOSAN!: Baca manual taliti saméméh operasi mesin ieu! Katerangan ngeunaan simbol-simbol dina alat Baca pituduh pangguna lengkep sateuacan nganggo alat Baca, ngartos sareng turutan sadaya peringatan. Salawasna nganggo kacamata kaamanan, panyalindungan dédéngéan, sareng…