EarPods sareng Pedoman Pamaké Headphone Panyambung Kilat

Apple EarPods sareng Lightning Connector Headphones Spésifikasi CONNECTIVITY: Wired, CONNECTOR: Lightning Connector, ALAT DIDUKUNG: iPod touch, iPad, iPhone, KOMPATIBILITAS: IOS 10+ PRODUSEN: Apple Apple EarPods parantos kéngingkeun popularitas ti saprak diluncurkeun nalika gratis sareng iPhone. Sanaos prestasina, anjeun bakal ningali puluhan jalma anu nganggo headphone ieu unggal dinten. Apple revamped anu…