Manual Toél CVIZ-LT143 LED Watch User Manual

Tampilan Manual panggunaan LED Touch CVIZ-LT143 LED Watch: Dina waktos Pareum status, pencét dua kali dina layar kalayan jari pikeun ngamimitian tampilan LED. LED lightens waktos ayeuna. LED sacara konsisten flashes dina posisi Jam ayeuna sareng flash jarum jam dugi ka posisi Menit. Setelan waktos: Dina waktos ON status, tahan layar lima detik, LED gancang hurung […]