Anko 43126217 Manual Pamaké Klip Lampu Konferensi Pidéo

Manual Pamaké Klip Lampu Konferensi Pidéo43126217 43126217-Klip Lampu Konferensi Pidéo - Bukti Karya Seni IM -V Tanggal: 01.12.2021 KERTAS: 80gsm Kertas teu dilapis bodas caang WARNA CETAK: CÉTAK FINISH: Dua sisi Dilipat di tengah Spesifikasi32PC3200 Warna LED5600K3.5. -10K LED Power XNUMXW Mode Lampu Bodas alami, bodas haneut, bodas tiis Caang XNUMX tingkat pikeun tiap…