Pitunjuk Élmu Cai Cai Élmu Bumi AO Smith AOSRE50603

AO Smith AOSRE50603 Padumukan Pamanas Cai Listrik Parentah PROLINE® SPECIALTY ELECTRIC komérsial-kelas padumukan tabel TOP Fitur permukaan beling datar merenah dina 36 "jangkungna, nyadiakeun tambahan "counter spasi" dimana wae dipasang. Sadaya pipa sareng sambungan listrik didamel ngalangkungan tukang manaskeun cai. manaskeun ieu dilengkepan PEX cross-linked polimér dip tube. …

AO Smith AOSRE50608 Komérsial-Kelas Padumukan Éléktrik Cai Pitunjuk Pamaké

AO Smith AOSRE50608 Pemanas Cai Listrik padumukan Kelas-Komersial Pituduh Pamaké ELEMEN PEMANASAN TINGKAT STANDAR PROLINE® Elemen 4500 watt Dual XNUMX watt pikeun pamulihan gancang sareng operasi anu dipercaya* Elemen handap stainless steel Incoloy langkung lami tibatan unsur tambaga standar DYNACLEAN™ DIFFUSER DIP TUBE Ngabantosan ngirangan kapur sareng akumulasi sédimén sareng maksimalkeun kaluaran cai panas. Dijieun tina tahan lama…