TELEPON PORTA B4HEPAKR EPAKR Duplex Pinuh 2.4 GHz Transceiver-Remote Pamaké Manual

PORTA PHONE B4HEPAKR EPAKR Full Duplex 2.4 GHz Transceiver-Remote User Manual Power ON/OFF Power ON: Pencét jeung tahan kenop daya nepi ka Héjo LED blinking atawa hurung. Daya OFF: Pencét jeung tahan tombol daya nepi ka RED LED kedip-kedip. Masangkeun (mode ngadaptar) Pencét jeung tahan tombol daya pikeun ngahurungkeun daya headset…