JBLQ610TMM Portabel Bluetooth Speaker Parentah

JBLQ610TMM Speaker Bluetooth Portabel PITUDUH KASELAMATAN PENTING Pikeun sakabéh produk: Baca parentah ieu. Tetep parentah ieu. Heed sagala warnings. Turutan sagala parentah. Ngabersihan ngan ku kaén garing. Entong nganggo headphone nalika ngecas. Entong masang alat ieu caket sumber panas sapertos radiator, register panas, kompor atanapi alat anu sanés (kalebet amppanyawat)…

JBL Quantum 610 Wireless Gaming Headset Guide Instalasi

Quantum 610 Wireless Gaming Headset Guide Installation JBL QuantumENGINE Unduh JBL QuantumENGINE pikeun meunangkeun aksés pinuh ka fitur dina headset JBL Quantum Anjeun - ti kalibrasi headset nepi ka nyaluyukeun audio 3D pikeun nyaluyukeun jeung dédéngéan anjeun, ti nyieun custom cahaya RGB épék pikeun nangtukeun kumaha boom mikropon samping- nada dianggo. JBLquantum.com/engine Software syarat Platform: Windows 10…