SEALEY AK48 3-Way Eusian 2-Way Operating Heavy-Duty Grease Gun Manual Instruksi

AK48 3-Jalan Eusian 2-Jalan Operasi Heavy-Duty Grease Gun 3-Jalan Eusian 2-Jalan OPERASI HEAVY-DUTY GREASE GUN MODEL NO: AK48 Hatur nuhun pikeun meuli produk Sealey. Dijieun ku standar anu luhur, produk ieu bakal, upami dianggo dumasar kana petunjuk ieu, sareng dijaga leres, masihan anjeun kinerja anu teu aya masalah salami mangtaun-taun. PENTING: PUNGGA BACA PITUDUH IEU ETA. …