SAMSUNG RMCSPB1SP1 Parentah Jauh Smart

Samsung Smart Remote (Power) Pencét pikeun ngaktipkeun atanapi mareuman Projector. (Asisten Sora) Ngajalankeun Asisten Sora. Pencét sareng tahan tombolna, ucapkeun paréntah, teras leupaskeun tombol pikeun ngajalankeun Asisten Sora. • Basa jeung fitur Asisten Sora nu dirojong bisa béda-béda dumasar wewengkon géografis. Jaga jarak jauh langkung ti 0.6 inci…