SUNFORCE 80033 Lampu String Surya sareng Manual Instruksi Kontrol Jauh

SUNFORCE 80033 Lampu Senar Surya sareng Kadali Jauh SUNFORCE 80033 Lampu Senar Surya sareng Kadali Jauh PERHATOSANSamemeh ngagantung bohlamna, pastikeun bohlamna teu aya dina tempat anu panas atanapi tempatna tiasa ruksak. Upami anjeun ngeusi batre tanpa masang bohlam, tetep bohlam dina kotak ritel atanapi…