SloanLED 100L1 24 VDC Power Supply Guide Instalasi

100L1 24 VDC Power Supply Guide Instalasi 1. Parabot diperlukeun: strippers kawat, bor, jeung obeng. 2. Supplies diperlukeun: Conduit jeung dipager listrik pikeun catu daya (lamun teu disimpen dina tanda dijieunna tina dipager dipeunteun bahan), # 8 screws sirah pan, UL Didaptarkeun kabel PLTC, UL Didaptarkeun konektor kawat listrik (misalna, kacang kawat), silicone . Éropa: Listrik…