anko 43058150 Air Compressor Pamaké Manual

anko 43058150 Manual Pamaké Kompresor Udara Kompresor 12V ieu dirarancang pikeun ngageterkeun mobil, karavan, ban motor, olahraga sareng campparabot. Mangga baca parentah pamaké taliti tur nganggo compressor ngan luyu jeung Parentah ieu. Perhatosan Kasalametan Jauhkeun tina jangkauan Barudak. Buang bahan bungkusna. Foil plastik sareng /…