INSIGNIA NS-PW3X1A1C2W22 3-Port témbok carjer Guide pamaké

INSIGNIA NS-PW3X1A1C2W22 3-Port Charger Tembok Eusi Paket Carjer daya Pituduh Nyetél Gancang CIRI 112-watt total kaluaran pikeun ngeusi batre tilu alat sakaligus 100-watt total kaluaran sareng dual USB-C port Pangiriman Daya gancang ngeusi batre alat anjeun 12-watt USB standar -A port ngeusi batre alat anjeun dina waktos anu sami · Colokan anu tiasa dilipat gampang dilebetkeun kana saku atanapi…